01 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesine oy vermek için ne yapmak lazım

Ankara Büyükşehir Belediyesine oy vermek için ne yapmak lazım

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğinin korunmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayan aydınlatma projeleri uluslararası bir Aydınlık Şehir Ankarayarışmada, ön elemeleri geçerek 16 ülke arasındaki halk oylamasına kaldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine 700 milyonluk kredi kullanım yetkisi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesine çeşitli hizmetlerde ve projelerde kullanılmak üzere, oy birliğiyle, 700 milyon lira kredi kullanım yetkisi verdi.

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

Atatürk Orman Çiftliği Ankara Büyükşehir'e devredilecek!

Ankara'da yer alan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilecek.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesine oy vermek için ne yapmak lazım Haberi

Ankara Büyükşehir Belediyesine oy vermek için ne yapmak lazım

City People Light 2014 başlığı altında düzenlenen uluslararası aydınlatma yarışmasında “ANKARA URBAN LIGHTING PROJECTS” adı altında Ankara’da gerçekleştirilen 22 aydınlatma projesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi yarışmada büyük ilgi gördü. Ankara’daki aydınlatma projeleri internet üzerinden halk oylaması finaline kaldı.


Youtube’da “Başkent Ankara Led’ler ile aydınlanıyor” başlığı altında http://www.youtube.com/watch?v=4cz7QDkQ7Q4 adresinde tanıtılan Ankara’nın  güzellikleri,  http://www.peoplechoiceaward.eu/  adresinde verilen link ile de Ankaralıların ve tüm Türkiye’nin beğenisine ve oylamasına sunuldu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internette yayınlanan gece aydınlatma projeleri ile ilgili Ankaralıları oy kullanmaya çağıran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Sevgili hemşehrilerimizden internette hem Ankara’nın güzelliklerini görmelerini hem de oy kullanarak Ankara’yı temsil etmelerini bekliyoruz” çağrısında bulundular.


Philips Global ve LUCI (Lighting Urban Community International) işbirliği ile bu yıl 12. defa düzenlenen Yarışmada...