20 / 05 / 2024

ankara büyükşehir kaçak otopark

ankara büyükşehir kaçak otopark

Necatibey ile Kumrular caddeleri kesişimindeki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait hizmet binasının yıkılmasının ardından boşalan hazine arsasının otoparkçılar tarafından kaçak kullanılması üzerine, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, arsayı iş makineleriyle kullanılamaz hale getirdi.

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar, borçlarını 31 Ekim Pazartesi mesai bitimine kadar yapılandırabilecek.

ankara büyükşehir kaçak otopark Haberi

ankara büyükşehir kaçak otopark


Necatibey ile Kumrular caddeleri kesişimindeki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait hizmet binasının yıkılmasının ardından boşalan hazine arsasının otoparkçılar tarafından kaçak kullanılması üzerine, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, arsayı iş makineleriyle kullanılamaz hale getirdi.


Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hizmet binası olarak kullanılan binanın Şubat ayında yıkılmasının ardından, kaçak otopark olarak kullanılmasını engellemek amacıyla arsa, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ekipleri tarafından bariyerlerle kapatıldı.


Ancak kaçak otoparkçılar bariyerleri açıp arsayı kullanmaya devam edince, Zabıta Dairesi ekipleri, bugün arsada bulunan ve yazıhane olarak kullanılan konteynıra el koyarak yediemine alındı, arsanın zeminini de iş makinesinin kepçesiyle bozarak kullanılamaz hale getirdi.


Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, otoparklara yönelik denetimlerin rutin olarak yapıldığını belirterek, “Ruhsatsız olan kaçak otoparkçıların faaliyetini engellemek üzere arsayı kullanılamaz hale getirdik. Başkent'te...