26 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir Mamak

Ankara Büyükşehir Mamak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Üreğil'de iki yılda bitirilmek şartıyla terminal tesisi yaptıracak. Terminal alanının satış bedeli 29 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

15 yıllık hasret son buldu! Ankara Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki 342 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle 15 yıllık hasret de son buldu...

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak ve Etimesgut'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ankara Büyükşehir'den 352.7 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Yenimahalle, Gölbaşı Çankaya ve Mamak ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü toplamda 352 milyon 793 bin 791.500 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Ankara Büyükşehir'den 210.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İmrahor'daki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 3.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak'taki 4 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 210.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki konut+ticaret imarlı 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak...

Ankara Büyükşehir'den 330 milyon TL'ye satılık 25 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Mamak, Yenimahalle, Gölbaşı ve Akyurt İlçelerindeki 25 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Ankara Büyükşehir Mamak Haberi

Ankara Büyükşehir Mamak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Üreğil'de iki yılda bitirilmek şartıyla terminal tesisi yaptıracak. Terminal alanının satış bedeli 29 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmaz 2886 sayılı kanunun 36. maddesi gereğince, Kapalı Zarf usulü ile peşin bedelle (iki yıl içerisinde bitirmek ve TERMİNAL TESİSLERİ yapmak şartıyla) mülkiyet satışı yapılacaktır.

1 - İhale 21.04.2016 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce yapılacaktır.

2 - İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi No: 5 Belediyemiz hizmet binası 14. katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilir.

3 -...