30 / 04 / 2024

ankara büyükşehir projesi erler mahalleis projesi

ankara büyükşehir projesi erler mahalleis projesi

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ankara Etimesgut Erler Mahallesi'ndeki mülkiyeti Hazineye ait arsalar üzerinde inşaat yapacak..

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut projesi iptal edildi!

Ankara Etimesgut'a bağlı Erler Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığında Hasılat Paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle değerlendirilmesi kararı yürürlükten kaldırıldı..

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

ankara büyükşehir projesi erler mahalleis projesi Haberi

ankara büyükşehir projesi erler mahalleis projesi

Ankara Etimesgut'ta Erler Mahallesi'ndeki mülkiyeti Hazineye ait arsalar üzerinde gayrimenkul satış vaadi ve arsa payı karşılığında hasılat paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılacak. 


Proje, 11 bin 250 metrekare büyüklüğündeki 648 nolu, 50 bin 500 metrekare büyüklüğündeki 649 nolu, 33 bin 255 metrekare büyüklüğündeki 665 nolu, 156 bin 328 metrekare büyüklüğündeki 668 nolu ve 268 bin 57 metrekare büyüklüğündeki 2796 nolu parselde yükselecek.


Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Erler Mahallesinde Bulunan, Mülkiyeti Hazineye Ait Olan Bazı Taşınmazların, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığında Hasılat Paylaşımı Esasına Göre İnşaat Sözleşmesi Yapılmak Suretiyle Değerlendirilmesi Hakkında Karar için