29 / 04 / 2024

ankara büyükşehir üst geçit yatırımları

ankara büyükşehir üst geçit yatırımları

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hurda karşılığı yıkım işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı iki adet yaya üst geçidinin geri dönüşüm malzemesi karşılığı kaldırılması amacıyla ihale düzenliyor. İhale 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Ankara Büyükşehir'den 6 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan ihtiyaçlara paralel olarak, Başkent'e yeni yaya üst geçitleri kazandırıyor.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

ankara büyükşehir üst geçit yatırımları Haberi

ankara büyükşehir üst geçit yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 yaya üst geçidi hizmete girdi, 5 üst geçidin ise yapımı devam ediyor.


Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan yeni yaya üst geçitleriyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Keçiören'in yoğun yaya ve araç trafiğinin bulunduğu ana caddelerinden olan Fatih Caddesi’nde,  FTZ AVM, Kalaba Lisesi ve Meteoroloji lojmanları, Çubuk Yolu ÖSYM ve İstanbul Yolu Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde olmak üzere toplam 5 yaya üst geçidin yapımının tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.


Üçpınar, betonarme temeller üzerine çelik kontrüksiyondan yapılan üst geçitlerde engelli asansörlerinin de bulunduğunu belirtti.

Vedat Üçpınar, bunların dışında, Eskişehir Yolu YDA Park Avenue Konutları önünde bulunan üst geçit  ile Anadolu Bulvarı 1297 Cadde kesişimindeki  yaya üst geçidinin tamamlanmasına çok az...