02 / 05 / 2024

Ankara Camii

Ankara Camii

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün öğle saatlerinde Ulus’ta yapımı süren Ankara Camii’ni gezerek yetkilerden bilgi aldı. İnşaatı denetlerken bir işçinin cebinde gördüğü sigara paketini aldı.

Ankara Camii gelecek yıl bitiyor!

Ankara'nın tarihi semtlerinden Ulus'ta yapımı süren Ankara Camii'nin gelecek yıl tamamlanması planlanıyor. Yaklaşık 7 bin kişi kapasiteli bir caminin geçen Nisan ayında kubbesi çökmüş ve yapımına yeniden başlanmıştı.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'da inşaatta duvar yıkıldı! 1 yaralı!

Ankara'da Melike Hatun Camii'nin alt katında inşa edilen yer altı çarşısında iş yerinin duvarı yıkıldı. Olay sonucunda 1 işçi yaralandı.

Kuzey Ankara Merkez Cami ve Külliyesi'nde son rötuşlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi ihalesi 11 Ekim'de!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. 

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

Ankara Hacı Derviş Camii imar planı askıda!

Ankara Çankaya'ya bağlı Yukarı Öveçler'de yer alan Hacı Derviş Camii'nin imar planı notu değişikliği askıya çıktı...

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

Ankara Camii Haberi

Ankara Camii

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın gezdiği caminin inşaat aşamasında kubbesi çökmüş, geceyarısı meydana gelen olayda ölen ve yaralanan olmamıştı. Ulus Opera Kavşağı’ndaki camide yapımı tamamlandığında 7 bin kişi namaz kılabilecek. Başbakanlığı döneminde Tayyip Erdoğan, camiyi iki kez denetlemişti.



Cumhurbaşkanı cami inşaatını gezdi

Cami sosyal salonlarla birlikte toplam 56 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Caminin açılışının Kurban Bayramı’na yetiştirilmesi...