Cebeci Ertuğrul Gazi Mahallesi sırtlarındaki tepede yer alan ve 135 bin metrekarelik alanı kapsayan 50. Yıl Parkı, başkentin her noktasının kuş bakışı görülebileceği ayrıcalıkta bir konumda yer">
12 / 05 / 2024

Ankara çamlık

Ankara çamlık

Cebeci Ertuğrul Gazi Mahallesi sırtlarındaki tepede yer alan ve 135 bin metrekarelik alanı kapsayan 50. Yıl Parkı, başkentin her noktasının kuş bakışı görülebileceği ayrıcalıkta bir konumda yer

Ankara Çamlıdere'ye termal otel yapılıyor!

Ankara Çamlıdere ilçesinin turizm yatırım bölgesi ilan edilmesinden sonra termal otel çalışmalarına başlandı. Çamlıdere’de yapılan büyük yatırım ve projeler sonucunda termal otelin temel atma töreni için geri sayımı başladı.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Çamlık Projesi Tokat Erbaa'yı değiştirecek!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde çamlık koruluğu için belediye tarafından düzenlenen mimari yarışmalarla başlatılan proje çalışmaları tamamlandı. Proje alanında restoran, otel, kış bahçesi ve havuz yapılması planlanıyor.

Ankara, Karabük ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi 9 Aralık!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 9 Aralık'ta elektrik verilemeyecek.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 3 adet konutun açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru dönemi başladı!

Yüzde 40 engelli vatandaşlara satılmak için açık satışa sunulan TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru dönemi başladı.

Yalova Termal Çamlık Otel yeniden açılacak mı?

Yalova’nın bir dönem en lüks oteli olarak bilinen 101 odalı Termal Çamlık Otel senelerdir atıl vaziyette duruyor. Otelin onarılıp yeniden hizmete açılması için bakanlık 10 milyon lira ödenek çıkardı.

TOKİ Ankara Yapracık'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Yapracık'ta 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Çamlık Tüneli’nde kazı çalışmalarının yüzde 71'i tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi’ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli’nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 ‘i de tamamlandı.

Çamlık Tüneli'nde ışık göründü!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Projesi'ndeki 2 tünelden biri olan Çamlık Tüneli'nde ışık göründü. Tüneldeki kazı çalışmalarının yüzde 71 'i de tamamlandı.

Kurtköy Çamlık'ta 320 milyonluk proje!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı, Kurtköy’ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lira değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. Kurtköy’de değişen ihtiyaçlara göre geniş metrekareli planlanan projede, dairelerin net-brüt farkına da farklı bir boyut getiriliyor.

Çamlık 360 Kurtköy daire fiyatları!

Çamlık 360 Kurtköy daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3.5 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

Çamlık 360 Kurtköy satış fiyatları!

Çamlık 360 Kurtköy satış fiyatları 366 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlenen proje Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Ankara çamlık Haberi

Ankara çamlık

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cebeci Ertuğrul Gazi Mahallesi sırtlarındaki tepede yer alan ve 135 bin metrekarelik alanı kapsayan 50. Yıl Parkı, başkentin her noktasının kuş bakışı görülebileceği ayrıcalıkta bir konumda yer alıyor.  Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül, park alanında yapılan peyzaj ve düzenlemelerin hemen hemen tamamlandığını, yeni ağaç dikimleri yapıldığını, çok kısa sürede parkın kullanıma açılması için yoğun bir çalışma sürdürüldüğünü bildirdi.

 

Akgül, "1973 yılında açılan 50. Yıl Parkı, o zamanlar tüm başkentlilerin çocukları ile birlikte gelip zaman geçirebildikleri nezih bir yerdi. Zaman içinde bu niteliğini kaybeden parkın çevresindeki yerleşim alanları ile ilgili sıkıntılar...