08 / 05 / 2024

Ankara Çayırhan B Termik Santrali çed toplantısı nerede

Ankara Çayırhan B Termik Santrali çed toplantısı nerede

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Araba almak isteyenlere kötü haber! Sektör temsilcileri duyurdu! 1 ay sonra büyük zam geliyor...

Otomobil fiyatlarındaki artış devam ederken, sektör temsilcileri otomobil fiyatlarına bir ay sonra büyük zam geleceğini duyurdu.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

İİB bu yılın ilk dört ayında ne kadar ihracat gerçekleştirdi?

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 2023’ün ilk dört ayında bünyesinde yer alan 7 ihracatçı birliği ile yaklaşık 3 milyar 600 milyon dolarlık ihracat yaptı. İİB, 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,8 artış olduğunu paylaştı.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Fantom CY 1500 Çay Makinesi en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Ev ya da ofiste çay severlere büyük kolaylık sağlayan Fantom Çay Makinesi, suyu sürekli sıcak tutma özelliği ile enerji tasarrufu, paslanmaz çelik rezistansı ile uzun süreli kullanım sunar. Peki, Fantom CY 1500 Çay Makinesi kaç TL? işte detaylar...

Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çay tiryakilerine büyük kullanım kolaylığı sunan Beko Dem Çay Makinesi; otomatik çay demleme özelliği ve zamanlama fonksiyonu ile öne çıkıyor. Soğuk havalarda sağlıklı bitki çayları ile iç ısıtıyor. Peki, Beko çay makinesi kaç litre? İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki yeni konutların inşası için en az 3 ay beklenmeli! 

Ankara Üniversitesi Jeofizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Bülent Kaypak, deprem bölgesinde artçı depremler sürerken yapılan konutlar ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Çalışanların temel gelirleri eriyor! Ancak dikkat çeken açıklama geldi: Şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçe artıyor!

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sorunu nedeniyle çalışanların temel ücretleri hayat pahalılığı karşısında önemli ölçüde eriyor. Ancak dikkat çeken bir açıklama geldi. Zeynep Dağlı Kastro, şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını, bu artışın 2023 yılında devam etmesini bekle

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 3 ay sonra böyle olacak! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası aralık ayı politika faizini 50 baz puan artırmıştı. Gözler 3 ay sonrasına çevrilirken, Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı. Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

İslam Memiş 'müjde' diyerek duyurdu! Ocak ayında büyük sürpriz olacak

Finans analisti İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştüğünü söyleyerek, "Ocak ayı içerisinde yeni müjdeler olacak" diye konuştu.

Kıyıda köşede sadece 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euro 1 ay sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı

Euro dolar paritesi yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Euro TL kuru ise 19 TL seviyesini geçerek yükselmeye devam ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Bankanın 1 ay sonraki yapacağı toplantıda 50 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali çed toplantısı nerede Haberi

Ankara Çayırhan B Termik Santrali çed toplantısı nerede

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN DUYURU


Elektrik Üretim A.Ş (EÜAŞ) tarafından;  Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan Beldesi, Uluköy Mahallesi Mevkii'nde "Çayırhan- B Termik Santrali (800 MWe/ 816 MWt) Kömür Ocağı (ER: 1146655), Lavvar Tesisi, Kireçtaşı Ocağı, Kırma Eleme Tesisi ve Düzenli Atık Depolama Alanı Projesi" yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.




Toplantı Yeri: Uluköy Mahallesi Köy Konağı

Toplantı Yerinin Adresi : Ankara İli, Nallıhan İlçesi, Uluköy Mahallesi

Toplantı Tarihi: 21.07.2016

Toplantı Saati:...