03 / 05 / 2024

Ankara Çinçin gerginlik

Ankara Çinçin gerginlik

Ankara'nın olayları ile meşhur Çinçin semtinde kentsel dönüşüm kapsamında devam eden yıkım çalışmalarında gerginlik yaşanıyor. Polis, bölgeye zırhlı araçlar, özel hareket polisleri ve TOMA'lar sevk etti.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Ankara Çinçin'de yıkım gerginliği!

Ankara'nın olayları ile meşhur Çinçin semtinde kentsel dönüşüm kapsamında devam eden yıkım çalışmalarında gerginlik yaşanıyor. Polis, bölgeye zırhlı araçlar, özel hareket polisleri ve TOMA'lar sevk etti.

Koordinat Çayyolu projesinde ön lansman başvuruları başladı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana ürettikleri kaliteli ve konforlu projelerle Ankara inşaat sektörünün yakından tanıdığı firmalardan olan YP İnşaat’ın yeni projesi “Koordinat Çayyolu” görücüye çıktı.

Ankara Çinçin Mahallesi'nde 3 bin 500 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Çinçin Mahallesi'nde yaşanan dönüşümü SABAH Ankara'ya anlattı.

Ankara İnönü Bulvarı tünelinde asfaltlar yenilenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İnönü Bulvarı tünel üstü yan yollarda asfalt yenileme çalışması yapılacak. geceli gündüzlü çalışılarak işlemlerin tamamlanacağını ifade edildi.

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Yatırımcının tercihi başkent Ankara'nın sanayi, eğitim ve sağlıkta yakaladığı ivme konut piyasasına da yaradı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yatırımcılar konut almak için sıraya girdi.

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Ekonomisi günden güne güçlenen Başkent Ankara, ARGE ve inovasyon çalışmalarıyla büyüyen sanayi, eğitim ve sağlık gibi alanların yanı sıra inşaat sektörüyle de son yıllarda ciddi ivme kazandı.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ankara, inşaat sektöründeki projelere ihtiyaç duyuyor!

Ankara son zamanlarda büyük bir şantiye gibi. Adeta yeniden kurgulanan bir yeni şehir. Bütün billboardlarında inşaat reklamları, bütün avmlerinde bir inşaat maketi var. Sektörün bu yeni projelerine çok ihtiyaç duyan bir şehir Ankara.

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı!

Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi.

Ankara inşaat sektöründe cazibe merkezi!

Kişi başına gelire göre Türkiye'nin en zengin ili olduğu TÜİK araştırması ile ortaya konulan Ankara'daki hızlı kalkınmanın önemli göstergesi son yıllarda inşaat sektöründe yaptığı hamledir.

Ankara Çinçin gerginlik Haberi

Ankara Çinçin gerginlik

Ankara Altındağ ilçesine bağlı Çinçin semtinde belediye ekipleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkım yapmak için çalışma başlattı. Yıkıma karşı çıkan bazı kişiler bir gecekonduyu ateşe vererek yıkım ekiplerine ve gazetecilere ateş açtı. Bunun üzerine bölgeye zırhlı araçlar, özel hareket polisleri ve TOMA'lar sevk edildi. Alınan önlemlerin ardından yıkım çalışmalarına devam edildi.



Yeni...