14 / 05 / 2024

ankara çinçindeki tesisler

ankara çinçindeki tesisler

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin’de, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor.

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Ankara Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde 4 açılış birden!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, ilçenin her noktasında vatandaşların hizmete kendi mahallelerinde yürüme mesafesinde ulaşabilmesi için yeni tesisler açmaya hız kesmeden devam ediyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

SHAPE Uluslararası Okulu için yeni tesisler inşa edilecek!

SHAPE Uluslararası Okulu için yeni tesislerinin proje ve inşasının finansmanına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Çinçin'de yıkım gerginliği!

Ankara'nın olayları ile meşhur Çinçin semtinde kentsel dönüşüm kapsamında devam eden yıkım çalışmalarında gerginlik yaşanıyor. Polis, bölgeye zırhlı araçlar, özel hareket polisleri ve TOMA'lar sevk etti.

Koordinat Çayyolu projesinde ön lansman başvuruları başladı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana ürettikleri kaliteli ve konforlu projelerle Ankara inşaat sektörünün yakından tanıdığı firmalardan olan YP İnşaat’ın yeni projesi “Koordinat Çayyolu” görücüye çıktı.

Ankara Çinçin Mahallesi'nde 3 bin 500 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Çinçin Mahallesi'nde yaşanan dönüşümü SABAH Ankara'ya anlattı.

Ankara İnönü Bulvarı tünelinde asfaltlar yenilenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İnönü Bulvarı tünel üstü yan yollarda asfalt yenileme çalışması yapılacak. geceli gündüzlü çalışılarak işlemlerin tamamlanacağını ifade edildi.

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Yatırımcının tercihi başkent Ankara'nın sanayi, eğitim ve sağlıkta yakaladığı ivme konut piyasasına da yaradı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yatırımcılar konut almak için sıraya girdi.

ankara çinçindeki tesisler Haberi

ankara çinçindeki tesisler


Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü haline gelen Altındağ Belediyesi bölgedeki yatırımlarını hızla tamamlayarak, Altındağlıların hizmetine sunuyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen 2 yüzme havuzu, kapılarını açmak için bekliyor.


Altındağ Belediyesi tarafından yapılan spor kompleksi konforu ve donanımıyla, binlerce dolar ödenerek üye olunan tesisleri aratmıyor. Spor tesisi, büyük bir spor kompleksinde bulunması gereken her tür niteliğe sahip… İçinde iki yüzme havuzu, 2 hamam, jakuzi, sauna ve özel dinlenme odalarının bulunduğu, kendi otoparkı bulunan spor kompleksi, kısa zamanda hem Altındağlı vatandaşların hem de Altındağ dışından gelenlerin bir numaralı adresi olacak.


“Özellikle çocuk ve gençlerin yüzme havuzundan faydalanmasını istiyorum.”


Sanatla ve sporla ilgilenen insanların kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inandığını her fırsatta belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel...