04 / 05 / 2024

ankara daire yalıtım

ankara daire yalıtım

Kışın gelmesiyle birlikte Ankara'nın soğuğu ve ayazı, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları konut alırken yalıtım konusunu düşünmeye ve etrafta kamuoyu yoklaması yapmaya yöneltiyor. Ankara'da vatandaşlar ev alırken yalıtıma dikkat ediyor...

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Isı yalıtımıyla daire başına 2,4 bin TL'lik tasarruf!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ölçümler, binalarda ısı yalıtımı yapılmasının ve ısı ölçüm cihazı kullanılmasının aile ekonomisine katkısının büyük olduğunu ortaya çıkardı.

Amacımız yalıtım bilincini artırarak ülkemize katkı sağlamak!

İZODER, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen seminerde İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Amacımız, yurt genelinde yalıtım bilincini artırmak ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratmaktır'' dedi. 

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Hyfix, Moment Beştepe'nin temel altı su yalıtımını üstlendi!

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

Ankara Moment Beştepe'de HYFIX yalıtım sistemini tercih edildi!

Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında, İnterfiks'in 1997 yılında pazara sunduğu; HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Ankara'da bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

YDA Park Avenue su yalıtımında Hyfix'i seçti!

Ankara'daki YDA Park Avenue projesinin 100 bin metrekarelik toprak altı temel ve perde su yalıtımı; betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu için garantili çözüm sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile güvence altına alınıyor.

ankara daire yalıtım Haberi

ankara daire yalıtım



Artık ev aldıktan sonra "kara kara nasıl ısınacağız" diye düşünmek istemeyen ev sahipleri, iş işten geçmeden çözüm yolu arıyor. Bu kapsamda insanların en çok başvurduğu yöntem ise ev almadan önce komşularının ısınma faturalarını incelemesi. 


Günümüzde konut sahibi olmak isteyenler bir evin yalıtım konusunda ne derece iyi olduğunu anlayabilmek için kontrat imzalamadan önce eski kiracı veya komşuların doğalgaz faturalarını inceleyerek fikir sahibi oluyor. Büyük bütçeler ayrılan doğalgaz faturaları yalıtımın iyi yapılmadığı düşüncesini kafalarda oluştururken eve talip olan insanlara tercihlerini belirlemede yol gösteriyor. Bu da özellikle bazı müteahhitlerin malzeme üretiminden uygulamasına kadar detaylı ve titiz bir çalışma isteyen ısı yalıtımında duyarsız kalarak, görevlerini yerine getirmediğini gün yüzüne çıkarıyor. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın Binalarda uygulanan ısı yalıtımları doğaya da dost. 


Yalıtımla enerji...