29 / 04 / 2024

Ankara devlet hastanesi

Ankara devlet hastanesi

Ankara Kahramankazan'da inşa edilmesi planlanan 150 yataklı devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde 60 yatak kapasitesi mevcut.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Kahramankazan Devlet Hastanesi 2020’de açılacak!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçede yapımına devam edilen tam teşekküllü 150 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi. 

Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Ankara'nın Mamak ilçesinde yüzde yetmişi tamamlanan 200 yatak kapasiteli Mamak Devlet Hastanesi inşaatının durduğu iddia edildi. Hastanenin ne zaman tamamlanacağı ise bilinmiyor.

Pursaklar Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ankara'da inşa edilen 150 yataklı Pursaklar Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. Hastanenin birkaç ay içerisinde hizmet vermesi planlanıyor.

Kahramankazan'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor! 

Ankara'nın Kahramankazan ilçesine 150 yataklı yeni devlet hastanesi inşa edilecek. 150 yataklı devlet hastanesi için ihale yarın yapılacak. 

Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Ankara'da hayata geçirilen Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 85’ini tamamladı. Hastanenin bu yıl hizmete girmesi bekleniyor.

Ankara Kahramankazan'a 150 yataklı devlet hastanesi!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilmesi planlanan 150 yataklı devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde 60 yatak kapasitesi mevcut.

Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi 2017'de tamamlanacak!

Pursaklar'ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık on aydır çalışmalarını sürdüren yüklenici firma, 2017'de hastaneyi bitirip teslim etmek için gece gündüz mesai yapıyor.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi yüzde 99 tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı'nın Elmadağ'da inşa ettiği 75 yatak kapasiteli devlet hastanesi tamamlanmak üzere. Yapımına 1,5 yıl önce başlanan hastane yakında açılacak

Ankara Elmadağ Devlet hastanesi yakında açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Elmadağ'da kısa bir süre önce yapımına başlanan 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi, son hazırlıkların yapılmasıyla hizmete girecek.

Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatına başlandı!

Pursaklar'ın en büyük ihtiyacı olan devlet hastanesi başkan Çetin'in gayretleriyle ilçeye kazandırılacak. Hastane inşaatında zemin çalışmalarına başlandı

Ankara devlet hastanesi Haberi

Ankara devlet hastanesi

Ankara Kahramankazan'da yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tam teşekküllü 150 yataklı devlet hastanesi için çalışmalar sürüyor. 


Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın bir süre önce ilçeyi ziyareti sırasında müjdesini verdiği hastanenin kurulacağı arsa için imar planlaması tamamlandı. 


Tam teşekküllü olarak hizmet verecek hastanede poliklinikten fizik tedavi hizmetine kadar geniş bir sağlık hizmeti sunulacak. 


Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçeye yeni bir hastane yapılması konusuna ilişkin olarak, şunları kaydetti: 

"İlçemizde mevcut olan Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde 60 yatak kapasitesi bulunuyor. Yaklaşık 52 bin nüfusa sahip olan ilçemizde bu durum zaman zaman sıkıntılara neden oluyor. İnşallah yeni hastanemiz tamamlanarak hizmete girdiğinde ilçe halkımız büyük bir değere daha kavuşmuş olacak. Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'a bu konuda gösterdikleri hassasiyet için tüm Kahramankazan halkı adına teşekkür...