04 / 05 / 2024

Ankara Dodurga hafiryat

Ankara Dodurga hafiryat

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara'nın Çayyolu ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi'nde yapılan çalışmalarını meclis gündemine taşıdı. Yeşil, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Ankara Dodurga'daki hafriyat çalışmaları mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara'nın Çayyolu ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi'nde yapılan çalışmalarını meclis gündemine taşıdı. Yeşil, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Ankara Dodurga ve Alacaatlı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Dodurga ve Alacaatlı Mahallesi sınırları içerisinde 1024 hektarlık alana ait Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Dodurga,düzgün imarlı bir yerleşim birimi olmaya aday!

Çankaya ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi, Ankara’nın son dönemde yıldızı parlayan semtleri arasında yerini aldı. Mahalle adının Oğuzlar’ın Dodurga boyundan geldiği biliniyor.

Ankara Dodurga imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 1/5.000 ölçekli Çankaya ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi 70 ada 1 no'lu parsele ait Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Etimesgut Dodurga imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 14 Mayıs 2015 tarihinde onayladığı Etimesgut İlçesi, Dodurga Mahallesi 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 3 Haziran'da askıya çıktı.

Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor!

Dodurga İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Şehr-i Yaşam Evleri projesinde toplam 47 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor.

Ankara Yenimahalle imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Dodurga Mahallesi'nde yer alan Toplu Konut İdaresine ait olan parseller ile yakın çevresinde şahıs mülkiyetindeki parsellere ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Ankara Dodurga hafiryat Haberi

Ankara Dodurga hafiryat

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara'nın Çayyolu ilçesi Dodurga mahallesinde bir alanın hafriyat alanı olarak belirlenmesine  ilişkin soru önergesi hazırladı. Yeşil sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

CHP'li Yeşil önergesinde "Ankara İli, Çayyolu /Dodurga mahallesinde; Dodurga meskun alanı ile Güney çevre yolu arasında kalan alan; yüzey suyu ve 2 şelalesi olan vadi tabanındaki hassas ekolojik bir sistemdir. Bölgede yapan hayatı habitat alanı olduğu bilinmekle beraber aynı zamanda hayvancılık yapılmaktadır." dedi.

Söz konusu alan üzerine Ankara BŞB tarafından hafriyat atıklarının dökülerek, söğüt ve meşe gibi yoğun ağaç dokusunun üzerinin olduğu gibi kapatıldığı ve alanın tesviyesinin; iş makinaları ile kayalık alanlarda ise, patlayıcı madde kullanılarak yapıldığı, yakın çevre sakinleri tarafından kaygı ile izlendiğini dile getiren CHP'li Yeşil 3...