18 / 07 / 2024

ankara Dünya Enerji Devlerini Uluslararası Enerji Kongresi

ankara Dünya Enerji Devlerini Uluslararası Enerji Kongresi

Enerji alanında dünyada sayılı etkinlikler arasına girmeyi başaran EIF 2013 açılışını T.C. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yapacak, Türk ve yabancı enerji ve iş dünyasının önemli isimlerini Ankara'da ağırlayacak.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Dolar, euro, altın, market fiyatları daha ne kadar uçacak? Tarih verildi, dünya bu raporu konuşuyor

Dünya Bankası 'Emtia Piyasalarında Görünüm' adlı rapor yayınladı. Raporda, gıda ve enerji fiyatlarında yaşanan yükselişin 2024 yılının sonuna kadar devam edeceği belirtildi. Ayrıca ekonomideki dalgalanmanın da süreceği vurgulandı.

Dünya Bankası, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada, Türkiye’ye 265 milyon dolarlık deprem ve enerji finansmanı sağladığını bildirdi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye iki kredi!

Dünya Bankası, Türkiye'de deprem, enerji ve iklim konularında kullanılmak üzere toplam 400 milyon dolar değerinde 2 ayrı krediyi onayladı.

Dünya’da konut fiyatları yükseliyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, devam eden pandemi sürecine rağmen başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere dünya genelinde  otuza yakın şehirde konut fiyatlarının yüzde 10 nun üstünde yükseldiğini değerlendirdi...

Dünya genelinde konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Uluslararası emlak şirketi Knight Frank tarafından yapılan araştırmaya göre, dünya genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı kentler arasında Ankara, İzmir ve İstanbul zirvede...

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 13 Aralık'da!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi, 13 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. Zirvede 500'ün üzerinde delege ve 80’in üzerinde lider konuşmacı yer alacak...

Türkiye üç iliyle gayrimenkulde dünya zirvesinde!

Uluslararası araştırma şirketi Knight Frank, İzmir, İstanbul ve Ankara'yı dünya kentleri arasında gayrimenkulde getiri açısından ilk 10 şehrin arasında sıraladı. Buna göre, İzmir yüzde 19,2 sağlarken, İstanbul yüzde 12,2, Ankara yüzde 10,1 oranında yatırımcısına kazandırdı.

Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi 8-11 Mayıs'ta!

10. Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi, TCDD ev sahipliğinde Uluslararası Demiryolları Birliği (UIC) tarafından, 8-11 Mayıs 2018'de Ankara'da yapılacak.

Dünya şampiyonları golf turnuvasında yarışıyor!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:00’da Dünya Şampiyonları ile golf severleri buluşturuyor.

İzocam Dünya Tasarruf Günü'nde sıfır enerji binalara dikkat çekiyor!

Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Dünya Tasarruf Günü, enerjisinin dörtte üçünü ithal eden ülkemiz için ayrı bir öneme sahip…

Katar'dan 2022 Dünya Kupası için Türk müteahhitlere çağrı!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, 2022'de Katar'da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için gerekli müteahhitlik işlerinin Türk firmaları tarafından gerçekleştirilmesini istediklerini kaydetti.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

ankara Dünya Enerji Devlerini Uluslararası Enerji Kongresi Haberi

ankara Dünya Enerji Devlerini Uluslararası Enerji Kongresi

 

    Başkentimizi küresel anlamda bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayarak yola çıkan ve Enerji alanında dünyada sayılı etkinlikler arasına girmeyi başaran EIF 2013 açılışını T.C. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yapacak, Türk ve yabancı enerji ve iş dünyasının önemli isimlerini Ankara'da ağırlayacak.


Kongreye sayılı günler kala hazırlıklarda siz konuklarımızın vaktini verimli geçirmeniz için son hızı ile devam etmektedir. 24 Ekim sabahı kayıdın hemen arkasından bu yıl kongre başkanlığını T.C. Dışişleri Bakanlığı Çok Taraflı Ekonomik İşler, Enerji ve Çevre Genel Müdürü - Büyükelçi Sn. Mithat RENDE' nin yürüteceği kongre açılış konuşmaları ile başlayacaktır.


Dünya Enerji Görünümü ve Türkiye'nin Rolü, Türkiye Enerji Piyasasının ve Enerji Yatırımlarının Değerlendirilmesi, Dünya ve Türkiye Enerji Güvenliği, Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının Finansmanı, Akkuyu NGS...