02 / 05 / 2024

ankara durance mağazası nerede

ankara durance mağazası nerede

Yüzde yüz bitkisel içerikten oluşan kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve ev kozmetiği ürünleri üreten Durance, dünyadaki en büyük butiğini Ankara’da Yeni Armada AVM’ de açtı...

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Monster Notebook Ankara'da mağaza açacak!

Monster Notebook, Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara'da açmak için kolları sıvadı. Mağazanın açılışı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

ankara durance mağazası nerede Haberi

ankara durance mağazası nerede


Yüzde yüz bitkisel içerikten oluşan kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve ev kozmetiği ürünleri üreten Durance, dünyadaki en büyük butiğini Ankara’da açtı. Yeni Armada AVM’de tüketicilerle buluşan markanın en büyük butiğinde 550 çeşit ürün yer alıyor. Organik tarım ve dünya parfüm endüstrisinin merkezi Fransa’nın Provence bölgesinin doğal havasını ve sanatsal atmosferini Ankara’ya taşıyan Durance, Nenehatun42 Butik’in ardından ikinci mağazasını Söğütözü’ndeki Armada AVM’nin yeni binasında açtı. Açılışta konuşan Durance Türkiye Distribütörü Özlem Oktar Varoğlu, Türkiye’de doğal ürünlere olan ilginin her geçen gün arttığını vurguladı. Varoğlu, yüzde 100 bitkisel içeriğe sahip Durance ile Türkiye7de daha da büyümeyi hedeflediklerine dikkat çekti. Markanın Norveç ve Japonya pazarındaki başarısını Türkiye’de de kısa sürede yakalamayı amaçladığını söyleyen Varoğlu, ‘Doğal yaşama sanatı’ sloganıyla doğal ve çevreci yaşam...