07 / 05 / 2024

Ankara eğitim tesisleri 2017

Ankara eğitim tesisleri 2017

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. 

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

PTT'nin satışa çıkardığı dinlenme ve eğitim tesisleri mecliste!

PTT tarafından satışa çıkarılan dinlenme ve eğitim tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Deniz GYO Metrokent eğitim tesisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'nde yer alan  Metrokent Eğitim tesisi bloğunun 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Ankara'da 34 eğitim tesisinin temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. 

Ankara eğitim tesisleri 2017 Haberi

Ankara eğitim tesisleri 2017

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. Başkan Yıldırım, 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'nindeki konuşmasında, temeli atılan eserlere ilişkin bilgiler verdi.

Temeli atılan projelerin 65 bina, birçok okul, spor salonu ve atölyeleri kapsadığını belirten Yıldırım, "Sadece bu güzel okulların temelini atmıyoruz, ülkemizin geleceği, aydınlık yarınların da temelini atıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız için eğitim yuvaları yapıyoruz." dedi.

Eserler kapsamında bin 10 sınıf, 8 ana okulu 3 atölye, 8 spor tesisi, 2 halk eğitim merkezi ve 700 kapasiteli öğrenci yurdunun da temelinin atılacağını açıklayan Başbakan Yıldırım, toplam 516 milyon liralık yatırımın temelinin atılacağını aktardı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Yıldırım temeli atılan okullarla derslik ihtiyacının karşılandığına işaret ederek, "Hedef ne? 2019 yılı sonuna kadar Türkiye'de tekli...