05 / 05 / 2024

ankara elmadağda yapı izinleri

ankara elmadağda yapı izinleri

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Elmadağ'da TOKİ vasıtasıyla 536 konut inşa edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "TOKİ vasıtayla 536 konut yapıp onları da hak sahiplerine teslim ettik." dedi.

Ankara Polatlı'da 30,5 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Ankara Polatlı'da kat karşılığı konut ve alışveriş merkezi inşa ihalesi 30 milyon 561 bin 837, 50 TL'ye yapılacak. İhale 20 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Ankara Elmadağ'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Elmadağ Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Ankara Elmadağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde Kat Karşılığı Küçük Sanayi Sitesi yaptıracak. İhaleye çıkacak işin bedeli 5 milyon 108 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da yapılması planlanan 2 proje durduruldu!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, basın toplantısı düzenledi. Candan, Ankara'da yapılması planlanan 2 projenin yürütmesinin durdurulduğunu açıkladı.

Ankara Elmadağ'da Roman çocukları için Çimenev açıldı!

Roman Hakları Derneği’nin başlattığı bir projeyle, Ankara Elmadağ’da Roman çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için Çimenev açıldı.

Ankara’daki tarihi yapıların yıkımı protesto edildi!

Ankara’daki tarihi yapıların yıkımı 240 akademisyen tarafından protesto edildi. Meslek kuruluşlarının yöneticileri, eğitim kurumlarındaki akademisyenler ve araştırmacılar ortak imza ile açıklama da yaptı.

Ankara Elmadağ'da 2 bin 885 konutluk dönüşüm başlıyor!

Sanayide büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Elmadağ Belediye Başkanı Şahin, kentsel dönüşüme start verdiklerini de müjdeledi.Elmadağ'da 2 bin 885 konut, 400 dükkan ve çeşitli sosyal donatılarıyla birlikte 400 milyon TL'lik proje hayata geçiyor

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Saraybosna'da Ankara Dostluk Meydanı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile "kardeş belediyesi" Saraybosna Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da yapılacak Ankara Dostluk Meydanı Projesi için ilk çalışmalara başlandı.

Ankara Elmadağ'da Z-kütüphane açılışı yapıldı!

Elmadağ'daki Kurtuluş İlkokulu tarafından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Z-kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphane açılışına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

ankara elmadağda yapı izinleri Haberi

ankara elmadağda yapı izinleri

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, Başkent'te yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmalar yürütmek amacıyla başlattığı belediye ziyaretlerini sürdürüyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri bu çerçevede Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında ziyaret em. Ziyarete. Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri Namık Kemal Kaya ve Ayşen Gül Şimşek katıldı. 


HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ 

Mimarlar, ziyarette mesleki denetim süreçlerini, sahte mimarlara ilişkin uyarılarda bulunurken. Elmadağ Belediye Başkam Gazi Şahin, bu konuda her türlü işbirliğine açık olduğunu belirterek, bu durumun nasıl tespit edilebileceğini sordu. Mimarlar Odası Ankara Şubesinin çocuk ve mimarlık çalışmalarından bahsederken. mimarlar kent ve mimarlık kültürünün çocuk yaşta paylaşılacağına dikkat çektiler. Bu konuda yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yapmak istediklerim belirten mimarların önerisini kabul eden Şahın, en kısa zamanda bir...