19 / 05 / 2024

ankara en büyük arazi

ankara en büyük arazi

Başkent Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı, bugün yapılan ihaleyle satıldı. 124 dönümlük arazi için yapılan ihaleyi 1 milyar 258 milyon 315 bin liralık teklifiyle Pasifik İnşaat-Çiftay İnşaat ortaklığının oldu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Nata Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

ENR tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine Ankara kökenli Nata Holding 98. sıradan girdi.

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Tabanlıoğlu, kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı!

Başkent Ankara’da One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’nin kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı.

ankara en büyük arazi Haberi

ankara en büyük arazi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl Emlak Konut Gayrı Yatırım Ortaklığı'na sattığı Yenimahalle İstasyon Arsası Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 2. oturumu bugün yapıldı. 


Emlak Konut'un 622 milyon muhammen bedel belirlediği ihalenin ikinci oturumda en yüksek teklifi Fatih Erdoğan'a ait  Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnş. A.ş  ile  Ziya Aydın'ın sahibi olduğu Çiftay İnşaat  ortaklığı verdi.


İhaleye katılan İzka İnşaat - Yeni Fidan İnş. ortaklığı ile Ilgın inşaat 2.oturuma katılmadı.

Aksüs yapı, Terminal Yapı, Be Ma İnşaat ortaklığı ise 3.sözlü turda çekildi.


HASILAT 4 MİLYAR 194 MİLYON LİRA OLACAK

Hürriyet'e konuşan Pasifik İnşaat Proje Geliştirme Direktörü Bünyamin Mutlu, 124 dönümlük eski EGO Garajı arazisine Türkiye'nin en büyük projesini yapacaklarını söyledi. Projede ofis, otel, konut, hastane, rezidansın yer alacağını anlatan Mutlu, "Biz Ankara'ya Next Level'ı kazandırdık. Şimdi de Çiftay...