28 / 04 / 2024

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 



Tematik alanlarıyla Taş Devri'nden günümüze pek çok farklı konsepti bünyesinde barındıran Wonderland Eurasia eğlence alanlarının dışında yeme, içme ve alışveriş alanlarıyla da ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Wonderland Eurasia kiralanabilir alanları içinse GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı. GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. CEO'su Tahir Çelik projeyle ilgili şunları söyledi: "Wonderland Eurasia tüm paydaşları için çok heyecan verici bir proje. Emsallerinden çok farklı. En önemli özelliği ülke ekonomisine ve  Ankara  turizmine büyük katkı sağlayacak olması. Dev tema parkta ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlenebilmesi için her türlü ayrıntı düşünülmüş. Wonderland Eurasia'da, 2 bin 117 eğlence ünitesi bir arada bulunuyor. Bu çok ciddi bir rakam. Tema Park'ta eğlenceden yorulan aileler içinse 2 milyondan fazla bitki ve araç türünden oluşan botanik çeşitliliği ile yeme-içme keyfi bir arada sunuluyor. Dev tema parkta yeme-içme alanları ve alışveriş noktaları tek merkezde tüm ihtiyaçların çözümü noktasında iyi bir alternatif oluşturuyor." 


Geri Dön