28 / 04 / 2024

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Ankara'ya açılacak!

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Ankara'ya açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız." dedi.



Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 26 bin yatak kapasiteli 17 şehir hastanesinin tamamında inşaatın devam ettiğini belirterek, "Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız. Bu engel olanların tedavilerini de burada yapacağız" dedi.


-"En büyük şehir hastanesi 2016'da Ankara'da açılacak"


Bakan Müezzinoğlu, "Şu anda 26 bin yatak kapasiteli 17 tane şehir hastanemizin tamamında inşai faaliyetler devam ediyor. Ankara'da 3 bin 800 yataklı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük en kapasiteli şehir hastanesini seneye 29 Ekim'de açmış olacağız. Bu engel olanların tedavilerini de burada yapacağız" dedi.  


Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı hakkında da bilgi veren Müezzinoğlu, Türkiye'nin artık sağlıkta bilimsel alanda Ar-Ge yapabilen ve bu projeleri uzun süreli finanse edebilen güçlü bir yapıya kavuşturulduğunu söyledi. 


AA





Geri Dön