13 / 05 / 2024

Ankara Endora Erdoğan iletişim bilgileri

Ankara Endora Erdoğan iletişim bilgileri

Endora Eryaman fiyat listesi 265 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Tüm dairelerin 4+1 olarak tasarlandığı Ankara Endora Eryaman teslimleri 2014 Nisan ayında yapılıyor...

Memurlara ve memur emeklilerine 1 Mayıs müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs tarihinde yeni bir müjde vereceği Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacağı ve bu kapsamda, üç formül üzerinde durulduğu belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da yaptığı konuşmada müjdeli haberi vererek tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlı olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT’in yeni binasını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki MİT'in yeni binasını inceledi.Yaklaşık 5 bin dönüm alanın üzerinde inşa edilen bina 3 metre yüksekliğinde duvarlarla çevrili.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya metro ve millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Ankara mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ankara için 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankaray'ı ve metroyu daha da uzatıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'nın en önemli projelerinden Başkentray'ı sizlerin hizmetine sunduk. Şimdi yeni bir adım daha atıyor Ankara. Ankaray'ı ve metroyu daha da uzatıyoruz" dedi...

Ankara Endora Erdoğan iletişim bilgileri Haberi

Ankara Endora Erdoğan iletişim bilgileri


Endora Eryaman projesi Arıkan Gündüz Yapı tarafından Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Endora Eryaman projesi 160 adet konuttan meydana geliyor. Endora Eryaman fiyat listesi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


Yalnızca 4 oda 1 salon daire tipinin tasarlandığı Endora Eryaman Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Endora Eryaman satış ofisi ile 0312 247 30 90 telefon numarasından görüşebilirsiniz. 


Ankara Endora Eryaman projesi içerisinde açık yüzme havuzu, fitness center, mini futbol sahaları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Endora Eryaman fiyat listesi!


Endora Eryaman fiyat listesi 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Arıkan Gündüz Endora Eryaman ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılabiliyor. Endora Eryaman Evleri teslim tarihi 2014 yılının Nisan ayı olarak belirtiliyor. 


Endora Eryaman Ankara adres : Yavuz Selim Mh. Iğdır Cd. No:10 Eryaman /...