02 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da yaptığı konuşmada müjdeli haberi vererek tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlı olduklarını söyledi.



Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Aile Destek Programı'nın ayrıntılarını da açıkladı.

Aile Destek Programı'nın yaklaşık 2,5 milyon haneye ulaşacağını söyleyen Erdoğan Türkiye Aile Destek Programı'yla 1 yıl boyunca çocukların ihtiyaçlarından, elektrik faturalarına kadar geniş bir yelpazede halka destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

"Halkımız sosyal konut projesinden memnun"

Hayata geçirilen dev sosyal konut projesinden de bahseden Erdoğan, "Geçen haftalarda müjdesini verdiğimiz 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri projesinin millet tarafından nasıl memnuniyetle karşılandığını hep beraber gördük" dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

Erdoğoan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklanan yeni sosyal yardım programının da millete sunulduğunu hatırlatarak konuşmasına devam etti.  Sosyal desteklerte ölçünün yoksulluk olmaktan çıkartıldığını, ihtiyaç ve hak temelli bir anlayışla ülke imkanlarını herkele paylaşacak kuşatıcı bir sistem kurduklarını vurguladı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön