25 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Maaşlar ciddi miktarda yükselecek

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da yaptığı konuşmada müjdeli haberi vererek tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlı olduklarını söyledi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Aile Destek Programı ne kadar sürecek?

Erdoğan, "Bu sistemin en somut uygulamalarından biri de Türkiye Aile Destek Programı'dır" dedi. Bu programın bütçesini de 25 milyar lira ekle 40 milyar liraya çıkardıklarını hatırlatan Erdoğan, "Yaklaşık 2,5 milyon haneye ulaşacak program ile 1 yıl süre ileçocukların ihtiyaçlarından, elektrik faturalarına kadar geniş bir yelpazede milletimize destek olmayı hedefliyoruz." ifadesine yer verdi.

Erdoğan, tüm yurtta her 10 haneden birini kapsayacak Türkiye Aile Destek Programının sosyal devlet ilkesinin en üst aşaması olduğunu belirtti. Erdoğan, "Sosyal devletiz ve sosyal devletin gereğin de işte bu adımla hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe açıkladı! Ziraat, TEB, Yapı Kredi, Akbank, İŞ Bankası...

4 katlı konuta 15 katlık imar izini!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön