11 / 05 / 2024

ankara esertepe parkının adı değişti mi

ankara esertepe parkının adı değişti mi

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Ankara Zafer Parkı'nın bilirkişi raporu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2014 yılında Zafer Park'ın bulunduğu alanı "büyükşehir bölge parkı" ilan etmek üzere imar uygulama plan değişikliği kararına karşı Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açmış olduğu davanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu.

Adana Seyhan'daki 5 bin dönümlük parkın imar riski!

Adana’da fuzuli caddesi ile Seyhan nehri arasındaki 5 bin dönümlük alanda yapılan Adana’nın en büyük parkının işgal ve imar uygulamaları riski ile karşı karşıya olduğu bildirildi.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Van Saray İlçe Parkı'nın yüzde 50'si tamam!

Van Büyükşehir Belediyesi sezon başında Saray ilçesinde yapıma başladığı Saray İlçe Parkı’nın yüzde 50’lilik kısmını tamamladı. Saray'a 37 bin metrekare alan üzerinde inşası hızla devam edilen parkta kültür merkezi, ilçe meydanı gibi yapılar yapılacak.

Safranbolu Yunusemre Parkı'nın temeli atıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından her mahalleye bir konsept park anlayışı çerçevesinde devam eden çalışmalar neticesinde Bostanbükü Yunusemre Mahallesinde yapılacak olan ve kısa sürede bitirilmesi planlanan parkın temeli atıldı.

Bolu 500 Evler Cami ve Dev parkın temeli atıldı!

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı. Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Trabzon Meydan Parkı'nın 2. etabı ne zaman tamamlanacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl sonuna kadar tamamlanacak ikinci etap çalışmalarının bitirilmesi ile Meydan Parkı’nın çok ses getiren bir park haline geleceğini söyledi.

ankara esertepe parkının adı değişti mi Haberi

ankara esertepe parkının adı değişti mi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün yapılan toplantısında, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi. 


Geçtiğimiz günlerde vefat eden Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük boksörlerinden olan Muhammed Ali'nin adı artık Keçiören Esertepe'deki dev parkta yaşayacak. 

Bugün yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısında, AK Parti grubunun önerisi üzerine, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılan Esertepe'deki 180 dönüm alan üzerine kurulu Esertepe Parkı'nın adının "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olması meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.


-MUHAMMED ALİ ESERTEPE PARKI-


Muhammed Ali Esertepe Parkı, Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alıyor. 180 bin metrekarelik bir alanı kaplayan dev park içerisinde, vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri için birbirinden farklı aktivite alanları bulunurken, 4...