05 / 05 / 2024

Ankara Eskidji nasın gidilir

Ankara Eskidji nasın gidilir

1 Nisandan itibaren açık olan Ankara Eskidji nerede, ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

Ankara Çimento Fabrikası'nın yerine konut mu yapılacak?

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Ankara Çimento Fabrikası'nın yer aldığı arazide imar tartışması gündeme geldi. Peki arazide neler oluyor? İşte ayrıntılar...

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Ankara Eskidji nasın gidilir Haberi

Ankara Eskidji nasın gidilir


Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara 'da açılan 4. şubesinde hayat başlamış durumda. Esenboğa Havaalanı yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Eskidji, 1 Nisandan itibaren hizmete başladı. Ankara'nın Çubuk bölgesinde yükselen Eskidji Bit Pazarı 'nın diğer 3 şubesi İstanbul'da yer alıyor. 


Kiralama süreci halen devam eden Ankara Eskidji, 2 katlı olarak tasarlandı ve toplam 26 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Alışveriş merkezinin içerisinde 18 metrekare ile 200 metrekare arasındaki alanlarda toplam 657 adet ticari ünite alanı mevcut durumda.


 Ankara Eskidji Bit Pazarı 'ndaki dükkanların kiralama bedelleri metrekare bazında 35 ile 40 lira arasında değişim gösteriyor. Ankara Eskidji nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı şu şekilde: 



Ankara Eskidji nerede? 


Ankara Eskidji adres: Balıkhisar Mah. Özal Bulvarı No: 15 Akyurt / ANKARA

Ankara Eskidji telefon: 0312 398 2400

Ankara Eskidji internet...