27 / 04 / 2024

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü son durum

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü son durum

Türkiye'deki yatırım potansiyeli ve girişimcisine geri dönüşüm kazancı uluslararası bankaların da dikkatini çekiyor.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı'yla "kamu özel sektör işbirliği" modeli kapsamında sözleşme imzalayan Türkerler Holding, Ankara Etlik, İzmir Bayraklı ve Kocaeli'nde sağlık entegre tesisi için yaklaşık 2.2 milyar euroluk bir yatırıma hazırlanıyor.

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

2020'de yeni şehir hastaneleri açılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "İzmir, Kocaeli, Ankara Etlik, Konya gibi birçok şehir hastanesi 2020'de devreye girecek." dedi.

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Sağlık Bakanı Koca, 'Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek' diye konuştu.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek." dedi.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü son durum Haberi

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü son durum


Türkiye'deki yatırım potansiyeli ve girişimcisine geri dönüşüm kazancı uluslararası bankaların da dikkatini çekiyor. Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası Başkanı İhsan Uğur Delikanlı, Türkiye'nin 36 proje için kullandığı 865 milyon avroluk finansmanla üye ülkeler içinde Rusya'nın ardından ikinci sırada yer aldığını belirtti.


TEK KALEMDE TÜRKİYE


Hedeflerine ulaştıkları Türkiye'ye yönelik yüksek talebin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini öngördüklerini anlatan Delikanlı, bankanın Türkiye'de bugüne kadar, enerji, altyapı ve sağlık sektörlerine 865 milyon avroluk finansman sağladığını ifade etti. Delikanlı, “Son iki yılda Türkiye'ye ilişkin hedefler aşıldı. Mevcut yüksek talebin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini öngörüyoruz” dedi.

Türkiye'nin son yıllarda ortaya koyduğu projelerle bankanın portföyündeki payını artırdığını belirten Delikanlı, “Yenilenebilir enerji, kentsel altyapı ve sağlık gibi kilit sektörlerde Türkiye'ye geniş çaplı finansal destek sağladık. Ankara'da inşaatı devam...