04 / 05 / 2024

ankara ev yalıtım

ankara ev yalıtım

Kışın gelmesiyle birlikte Ankara'nın soğuğu ve ayazı, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları konut alırken yalıtım konusunu düşünmeye ve etrafta kamuoyu yoklaması yapmaya yöneltiyor. Ankara'da vatandaşlar ev alırken yalıtıma dikkat ediyor...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Amacımız yalıtım bilincini artırarak ülkemize katkı sağlamak!

İZODER, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen seminerde İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Amacımız, yurt genelinde yalıtım bilincini artırmak ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratmaktır'' dedi. 

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Ev alırken su yalıtımına dikkat!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, ev alırken su yalıtımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Hyfix, Moment Beştepe'nin temel altı su yalıtımını üstlendi!

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

Ankara Moment Beştepe'de HYFIX yalıtım sistemini tercih edildi!

Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında, İnterfiks'in 1997 yılında pazara sunduğu; HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi.

Ev alırken önce yalıtımına bakın!

İzocam Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem; “Türkiye'de yanlış olan, ev alırken mutfakta, banyoda fayans ve dolaba bakılması ancak yalıtım konusunun hiç sorgulanmamasıdır” diyor.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Ankara'da bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

ankara ev yalıtım Haberi

ankara ev yalıtım



Artık ev aldıktan sonra "kara kara nasıl ısınacağız" diye düşünmek istemeyen ev sahipleri, iş işten geçmeden çözüm yolu arıyor. Bu kapsamda insanların en çok başvurduğu yöntem ise ev almadan önce komşularının ısınma faturalarını incelemesi. 


Günümüzde konut sahibi olmak isteyenler bir evin yalıtım konusunda ne derece iyi olduğunu anlayabilmek için kontrat imzalamadan önce eski kiracı veya komşuların doğalgaz faturalarını inceleyerek fikir sahibi oluyor. Büyük bütçeler ayrılan doğalgaz faturaları yalıtımın iyi yapılmadığı düşüncesini kafalarda oluştururken eve talip olan insanlara tercihlerini belirlemede yol gösteriyor. Bu da özellikle bazı müteahhitlerin malzeme üretiminden uygulamasına kadar detaylı ve titiz bir çalışma isteyen ısı yalıtımında duyarsız kalarak, görevlerini yerine getirmediğini gün yüzüne çıkarıyor. Bana dokunmayan yılan da bin yaşasın Binalarda uygulanan ısı yalıtımları doğaya da dost. 


Yalıtımla enerji...