01 / 07 / 2024

Ankara Fetih Camii inşaatı başladımı

Ankara Fetih Camii inşaatı başladımı

Başbakan Yardımcısı Arınç ile Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Ulus Rüzgarlı Sokak'ta bir dernek tarafından yaptırılacak Fetih Camisinin temelini attı.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'da inşaatta duvar yıkıldı! 1 yaralı!

Ankara'da Melike Hatun Camii'nin alt katında inşa edilen yer altı çarşısında iş yerinin duvarı yıkıldı. Olay sonucunda 1 işçi yaralandı.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Kuzey Ankara Merkez Cami ve Külliyesi'nde son rötuşlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çamlıca Camii'ne 220 metrelik Fetih Suresi!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Çamlıca Camii'nde yeni bir rekora imza atıldı. Cami için 220 metre boyunca Fetih Suresi hazırlandı.

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi ihalesi 11 Ekim'de!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. 

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

Ankara Fetih Camii inşaatı başladımı Haberi

Ankara Fetih Camii inşaatı başladımı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dernek tarafından Ulus Rüzgarlı Sokak'ta yaptırılacak Fetih Camisinin temelini attı.


Törende konuşan Arınç, Vakıflar Haftası'nın açılışını yaptıklarını ve bu yılki konunun "Vakıf ve Sanat" olduğunu anımsattı.


Bülent Arınç, 1966-1970 yıllarında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenci olduğunu, mezuniyetten sonra Manisa'da kamuda görev yaptığını, stajının ardından avukatlık yapmaya başladığını anlattı. 


Ankara'ya geldiğinde hem ucuz hem de temiz olduğu için Ulus Rüzgarlı'daki otellerde kaldığını belirten Arınç, CHP'nin de bir dönem Rüzgarlı Sokak'ta bir binayı genel merkez olarak kullandığını söyledi.


Hem vakit bulamadığından hem de "koruma ordusu" dolayısıyla nostalji yaşamak için bile Rüzgarlı Sokağına gelemediğini dile getiren Arınç, buna rağmen bir pazar günü tebdili kıyafet caminin yapılması planlanan yeri inceleme şansı bulduğunu kaydetti. 


Bu alana,...