15 / 05 / 2024

ankara Gökçeyurtta tapu sorunu mu var

ankara Gökçeyurtta tapu sorunu mu var

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara-Sivas YHT projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde göçük!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde sekizinci defa göçük yaşandı.

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

Ankara'da inşaatta göçük: 3 ölü, 1 yaralı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 1 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatanı kaybetti.

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, Virancık Mahallesi'ndeki konut alanlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Ankara Gölbaşı'da metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki metruk yapıları yıkıyor. Son olarak Selametli Mahallesi'ndeki tehlikeli binaların yıkımı gerçekleşti.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı için öneri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre A.Ş”nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, hissedarlara, hisselerini Büyükşehir Belediyesi ile Akyurt Belediyesi'ne devretmelerini önerdi

Ankara Gölbaşı Kızılcaşar park alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi'nde Park Alanı tanımlı alana ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

ankara Gökçeyurtta tapu sorunu mu var Haberi

ankara Gökçeyurtta tapu sorunu mu var

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı. Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde 10 işletmeciye tapuları Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül tarafından verildi. 


Bir bölgede sanayi olmadan gelişimin de mümkün olmadığını kaydeden Akgül, "Uyguladığımız kentsel dönüşüm projelerinin ardından inşaat firmaları ilçemize akın ediyor. Konut projelerine paralel olarak iş dünyasına hitap edecek projeler de geliştiriliyor. 90'lı yıllardan beri imar problemi olan Gökçeyurt Sanayi Bölgemiz istihdam açısından stratejik bir öneme sahip. Önce sanayi alanımızıgezdik ardından kolları sıvadık ve sabırla bu sorunu çözüme kavuşturduk. Mamak artık hem konut hem de ticaret bölgesi olarak cazip bir ilçe. Baki kalan kubbede hoş...