09 / 05 / 2024

ankara Gülpınar Mahallesi kadın eğitim merkezi

ankara Gülpınar Mahallesi kadın eğitim merkezi

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi’nde 2 dev yatırım daha tamamlanmak üzere. Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırdı.

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Van Gürpınar'da bazı evler hasar gördü!

Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem, Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz Mahallesi'ndeki bazı evlerin hasar görmesine sebep oldu...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

ankara Gülpınar Mahallesi kadın eğitim merkezi Haberi

ankara Gülpınar Mahallesi kadın eğitim merkezi

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi’nde 2 dev yatırım daha tamamlanmak üzere. Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırdı.

GÜLPINAR MAHALLESİ’NDE KADINLAR ÇOK HEYECANLI

Gülpınar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, şimdiden mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. 3 kattan oluşan merkez, kadınlara sunduğu konfor ve yemyeşil çevresiyle kadınların dünyasını değiştirecek. Derslikleri, spor salonu, okuma salonu, internet salonu ve çok amaçlı kullanım alanlarıyla kadınlara sanat, spor ve kültürel faaliyetlerle dolu bir hayatın kapısını aralayacak olan merkez, içerisinde bulunan kreş ile de büyük beğeni toplayacak....