28 / 08 / 2024

ankara gültepe 3. etap teslimleri ne zaman

ankara gültepe 3. etap teslimleri ne zaman

Ankara Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, Gültepe Mahallesi’nde de önemli işlere imza atıyor...

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı İlçesi'ne bağlı 3 mahalledeki 18 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, Virancık Mahallesi'ndeki konut alanlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 2. Bölge AGG kura çekilişi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 2. Bölge AGG kura çekilişi 15 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. 8 adet 1+1, 177 adet 2+1 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 78.945 TL ile 153.090 TL arasında değişiyor.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Ankara Gölbaşı'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık villa!

Ankara Gölbaşı İcra Dairesi, ilçedeki villa ve bekçi evini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 871 bin 573 TL olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Gültepe 1.etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Gültepe 1.etap projesinde yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Gültepe 1.etap başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Gültepe başvuruları yarın başlıyor!

19 bin 171 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ 'de 1 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Gültepe başvuruları yarın başlıyor.

Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Gültepe TOKİ'de 1 adet konut satılıyor. Ankara Altındağ Gültepe 1. Etap TOKİ başvuruları 23 Temmuz 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

ankara gültepe 3. etap teslimleri ne zaman Haberi

ankara gültepe 3. etap teslimleri ne zaman


Gültepe 3. Etap Projesi için kura çekimi yapıldı. Gültepe Mahallesi 3. Etap’ta yer alan modern konutlar yeni sahiplerine kavuştu.


Ankara Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, Gültepe Mahallesi’nde de önemli işlere imza atıyor.


Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşlara daha rahat bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a modern bir görünüm kazandırmak için kararlı mücadelesini sürdürürken, kentsel dönüşüm adına da önemli adımlar atıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Gültepe 3. Etap Projesi için kura çekimi yapıldı. Gültepe Mahallesi 3. Etap’ta yer alan modern konutlar yeni sahiplerine kavuştu.


348 DAİRE SAHİBİNİ BULDU


56 bin 266 metrekarelik bir alan üzerine kurulu Gültepe 3. Etap’ta 348 daire sahibini buldu. Daha...