04 / 05 / 2024

ankara gültepe konutları toki ankara gültepe

ankara gültepe konutları toki ankara gültepe

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi işbirliğiyle uygulanan kentsel dönüşüm projesiyle, halk arasında Çinçin diye bilinen ve Gültepe'nin çehresini değiştiren konutlar, satışa çıkarıldı.

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Güneypark Konutları satışa çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında konut ve ticaret alanlarını satışa sunuluyor. 

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede peşinatlar 19 bin 395 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu...

İzmit Gültepe Şantiyesi'nde kat karşılığı konut inşa edilecek!

İzmit Belediye meclisinde bu ay daha önce mecliste imar durumu değiştirilen Gültepe Şantiyesine kentsel dönüşüm ve kamulaştırma için rezerv konut yapılması gündeme gelecek. Kat karşılığı yapılması planlanan konutlar için başkana yetki verilecek

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Ev fiyatlarının 181 bin 433 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Gülseren'de peşinatlar 18 bin 143 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvuru dönemi 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede peşinat bedeli 18 bin 143 liradan başlıyor.

ankara gültepe konutları toki ankara gültepe Haberi

ankara gültepe konutları toki ankara gültepe

    Geçmişte asayiş olaylarıyla sık sık gündeme gelen Altındağ'a bağlı Gültepe Mahallesi'nde 2006'da başlayan kentsel dönüşüm projesiyle bölge, başkente yakışmayan, dayanıksız ve çirkin yapılardan temizlendi. Yerlerine depreme dayanıklı ve modern konutlar inşa edildi. 

     TOKİ'nin inşa ettiği konutlara vatandaşların yoğun ilgisi, satış yöntemini de etkiledi. İdare, Altındağ-Gültepe 4. etapta 546 konutu kurayla satışa çıkardı. Konutların 182'si 98 metrekare büyüklüğünde 2+1, 364'ü de 124 metrekare ve 3+1 planlandı. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların peşin fiyatları, 98 bin liradan başlıyor. Üç farklı ödeme seçeneği sunulan projede, yüzde 10 peşin 96 ay, yüzde 15 peşin 108 ay ve yüzde 25 peşin 120 ay vadeyle satış gerçekleştirilecek. 

     Konutlara başvurular, 13 Mayıs-14 Haziran tarihlerinde Halk Bankasının yetkili şubelerine yapılabilecek. Konutların hak sahipleri...