03 / 05 / 2024

Ankara Gümüş Şehir Evleri adresi

Ankara Gümüş Şehir Evleri adresi

Gümüş İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 232 adet daireden meydana geliyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Gümüş Şehir Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Halil Tuna tarafından kuruldu.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Güneyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 öğrenme!

Güneyşehir başvuru şartları ve detayları 2021 ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Güneyşehir başvuru şartları ve detayları 2021...

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020!

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020, Merkez Ankara fiyatları ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Ankara Gümüş Şehir Evleri adresi Haberi

Ankara Gümüş Şehir Evleri adresi

Daire tiplerinin 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Ankara İl'i, Keçiören İlçe'si Etlik bölgesinde yükseliyor.


Toplam 3 bin 115 metrekare yeşil alanının bulunduğu proje 134’ü 4 oda 1 salon, 66’sı A Tipi 3 oda 1 salon, 32’si B Tipi 3 oda 1 salon olmak üzere 4 blok şeklinde yükseliyor.


Konum bilgisine göre çevre yolu, okul, sağlık kuruluşu ve Ankara Forum AVM’ye yakın konumda inşa edilen proje toplam 13 bin 755 metrekare alana yayılıyor.


26 adet kamelya, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, yürüyüş alanlarını bulunduğu projede 3+1 daireler 155 metrekare, 4+1 daireler ise 180 metrekare büyüklüğüne sahip.


Ankara Gümüş Şehir Evleri'nde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor ve 575 bin TL'ye kadar yükseliyor. İlk etabın bu...