10 / 05 / 2024

ankara hafriyat

ankara hafriyat

Ankara Maltepe Bitiştiren Sokak’ta devam eden bir inşaat çalışması sırasında 22 numaradaki Atay Apartmanı’nın girişi yıkıldı. İstinat duvarı çalışması bitene kadar aynı bina sakinleri Yol-İş Konukevi’nde misafir edilecek..

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Mansur Yavaş hafriyat gelirlerini Osmanlıspor'dan geri aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafriyat gelirlerinin Gökçek ailesine ait Osmanlıspor'a aktarılma işini sonlandırdı...

Mansur Yavaş'dan hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildi iddiası!

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildiğini iddia etti.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Ankara'da hafriyat geliri polemiği!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışması sosyal medyadan devam etti.

Ankara Büyükşehir'in hafriyat geliri 30 bin TL'den 15 milyona çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama olarak 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyledi.

Hasoğulları Hafriyat, konkordato ilan etti!

Başkent Ankara'da hafriyat sektöründe 20 seneyi aşkındır faaliyet gösteren ve Ankara hafriyat piyasasının yüzde 70'ini elinde bulunduran Hasoğulları Hafriyat konkordato ilan etti.

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımına başlandı.Yıkım çalışmaları ve hafriyatın kaldırılması 3-4 ay sürecek.

Ankara'da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Ankara Altındağ'da tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide meydana gelen patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

Ankara Dodurga'daki hafriyat çalışmaları mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara'nın Çayyolu ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi'nde yapılan çalışmalarını meclis gündemine taşıdı. Yeşil, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Ankara'da kaçak hafriyata GPS'le takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 bin kamyona GPS cihazı taktırarak, izinsiz yerlere kaçak hafriyat atığı ve moloz önleyici dökümlerini büyük oranda engelledi.

ankara hafriyat Haberi

ankara hafriyat

Ankara Maltepe Bitiştiren Sokak’ta devam eden bir inşaat çalışması sırasında 22 numaradaki Atay Apartmanı’nın girişi yıkıldı. Olayda yaralanan olmazken, inşaat firması yetkilileri, apartman sakinlerinin istinat duvarı çalışması bitene kadar aynı sokaktaki Yol-İş Konukevi’nde misafir edileceğini belirtti.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, hafriyat çalışması yapılan Atay Apartmanı’nın girişi, inşaat alanına doğru çöktü. Çökme sırasında apartman girişinde şans eseri kimsenin olmaması olası bir yaralanmanın önüne geçti. 8 dairenin bulunduğu apartman sakinleri ise olayın ardından binanın girişine bant çekerek güvenlik önlemi aldı. 


ÇÖKECEĞİ BELLİYDİ

Atay Apartmanı sakinleri, hafriyat çalışması sırasında alınan fazla toprak nedeniyle çökmenin yaşandığını savunarak, “Zeminin gevşediğini fark etmiştik. Daha önce de çatlaklar oluşmuştu, çökeceği belliydi. Uyarıları yaptık ama fayda etmedi” diye konuştu. İnşaat firmasının yetkilisi ise, binanın girişinin tekrar yapılması için...