09 / 05 / 2024

ankara Hasoğulları Hafriyat

ankara Hasoğulları Hafriyat

Başkent Ankara'da hafriyat sektöründe 20 seneyi aşkındır faaliyet gösteren ve Ankara hafriyat piyasasının yüzde 70'ini elinde bulunduran Hasoğulları Hafriyat konkordato ilan etti.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Burhan Bingöl ve Mehmet Bingöl ortaklığında kuruldu.

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erhan Dal tarafından kuruldu.

2e Altyapı İnşaat Arıtma Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Maltepe’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Enis    Gezer, Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

TOKİ'den Ankara'da 1.032 lira taksitle konut fırsatı!

Dar gelirli aileleri uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesi için başvurular 22 Kasım'da başlıyor.

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç ve Veysel Koç ortaklığında kuruldu.

CP Ankara Oteli koşullar düzelene kadar kapalı kalacak!

Yeni Gimat GYO, Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A. Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli'nin coronavirüs salgını nedeniyle  6 hafta süreyle kapatıldığı açıklandı. 

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Merkez Ankara projesi 10 blok halinde yükseliyor.

ankara Hasoğulları Hafriyat Haberi

ankara Hasoğulları Hafriyat

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Ankara’da 1997'den bu yana inşaat ve hafriyat sektöründe faaliyet gösteren firma ‘imalat girdilerinin fiyatlarının dövize endeksli olması sebebi ile aşırı derecede yükselmesinin maliyeti artırması, rakip firmaların rekabetleri nedeni ile hizmet fiyatlarının düşmesi, bankaların kredi oranlarının yükselmesi ve kredi verme işlemlerini zorlaştırmasını’ gerekçe göstererek konkordato mühleti için mahkemeye başvuru yaptı. 

Şirket Avukatı Ebubekir Elmalı, müvekkil şirketin ödemelerinde kademeli sıkıntı yaşamaya başladığını, bu durumun müvekkil şirketin ticari faaliyetlerini etkiler boyutuna ulaştığını söyleyerek, konkordato mühleti için mahkemeye başvurduklarını ve geçici konkordato mühleti aldıklarını bildirdi.

Avukat Elmalı konuyla ilgili olarak, “Konkordato bir borçtan kaçma yolu değil, aksine her borçlunun alacağının tamamının ödenmesi için İcra İflas Kanunu da (İİK) düzenlenen bir yapılandırma yoludur. Konkordato hem borçluyu hem de borçluların alacaklılarını...