18 / 05 / 2024

Ankara hastane inşaatı

Ankara hastane inşaatı

Kamu Özel Ortaklığı yöntemiyle yapılacak olan Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi için Başkent’te düğmeye basılıyor. 3 bin 662 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi için yarın düğmeye basılıyor...

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

Ankara hastane inşaatı Haberi

Ankara hastane inşaatı

14 ilde kurulması planlanan 15 şehir hastanesi için imzalar geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla atılmıştı. Bu kapsamdaki ilk hastane olan Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de temeli geçtiğimiz ay atılmıştı.


Başkent'te temeli atılacak dev hastanenin detayları şöyle:


BAŞKENTE DEV HASTANE: Bu kapsamda yapılacak olan 15 şehir hastanesinden ikisi Ankara’da olacak. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin temeli yarın Başbakan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak.


3 BİN 600 YATAK, 8 DAL HASTANESİ: Bilkent Şehir Hastanesi, tamamlandığında “Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi” olacak. Hastanede toplam 3 bin 662 yatak bulunuyor. Ancak acil haller ve diyaliz, ameliyathane gibi hizmetler için yatak sayısı 4 bin 376’ya kadar çıkarılabilecek.


SEKİZ DAL HASTANESİ BİRARADA: Toplam 1 milyon 200 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan...