07 / 05 / 2024

ankara hız kontrolü çalışmaları

ankara hız kontrolü çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, EGO otobüsü ile halk otobüsünün çarpışmasının ardından "Yeni önlemler almak zorunda olduğumuzu görüyorum. Özellikle hız kontrolü konusunda, belli önlemleri mutlaka alacağız" dedi...

PTT hesaplarınızı kontrol edin! Hesaplara 2.125 TL yardım parası yatırıldı...

Devletin sosyal yardımları tüm hızı ile devam ederken milyonlarca kişiye destek ödemesi yatırıldığı belirtildi. Vatandaşların hesaplarını kontrol etmeleri gerekmektedir. İşte haberin tüm ayrıntıları...

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

Hükümetten milyonlarca kişiye müjde! Maaşların yatacağı tarih resmen duyuruldu! Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin!

Hükümetten milyonlarca kişiye müjde! Maaşların yatacağı tarih resmen duyuruldu! Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin!

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 14 ilçede dönüşüm çalışmalarının olduğunu, pandemiye rağmen inşaat çalışmalarının hız kesmediğini dile getirdi. 

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri hız kesmiyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor. Hattın fiziksel özelliklerinin kontrolü için yapılan test sürüşleri kapsamında hızlı tren Sivas'a kadar geldi. Tren, rutin test sürüşü sonrasında geri döndü.

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

TOKİ Sincan Saraycık 2. Etap'ta kentsel dönüşüme hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Hız yuvarları ile İstanbul-Ankara arası yarım saat olabilir!

Bildiğimiz gibi basınçsız tren ya da basıncı alınmış tüp aksamlı tren olarak da bilinen hız yuvarları, saatte 1300 kilometre hıza ulaşabiliyor. Türkiye'ye geldiğini düşünürsek İstanbul – Ankara arası yaklaşık yarım saat olacak.

ankara hız kontrolü çalışmaları Haberi

ankara hız kontrolü çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, EGO otobüsü ile halk otobüsünün çarpışmasının ardından özellikle hız olmak üzere yeni önlemleri mutlaka alacaklarını bildirdi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek'e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında bir basın mensubu, önceki günlerde EGO otobüsü ile bir halk otobüsünün çarpışmasıyla meydana gelen kazadan sonra herhangi bir önlem alınmasının gündeme gelip gelmediği yönünde soru sordu.


Gökçek, İstanbul yolu Şaşmaz Kavşağı'nda bir belediye otobüsü ile halk otobüsünün karıştığı kazayla ilgili, "Yeni önlemler almak zorunda olduğumuzu görüyorum. Özellikle hız kontrolü konusunda, belli önlemleri mutlaka alacağız" değerlendirmesinde bulundu.


-"Şoförlerin iş akitlerini feshedeceğiz"


Olayın çok üzücü olduğunu belirten Gökçek, yeni bir çalışma yaptıklarını fakat kesinleşmediğini vurgulayarak, şunları belirtti:


"Muhtemelen yıl içerisinde, vatandaşların şikayetleriyle somutlaşacak. 5 tane şoför hatası ortaya...