04 / 05 / 2024

ankara ihaleler

ankara ihaleler

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 600 adet otobüs durağını 10 yıl süre ile 540 milyon TL'ye kiralatacak. İhale, 12 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 1.502 konut geliyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

İstanbul'daki ihaleler Ankara'da fiyat artırır!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, İstanbullu firmaların Emlak Konut GYO ihalelerine çok yüksek teklifler verdiğini, bunun İstanbul'un yanı sıra Ankara'da da konut fiyatlarını yukarı çekeceğini söyledi.

Ankara'da okulların onarımı ihaleye çıkarıldı

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık  Daire Başkanlığı tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan,  çeşitli yerlerdeki ilk ve orta öğretim okullarının onarımı için açılan ihaleler  sonuçlandı

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara ihaleler Haberi

ankara ihaleler



İlan şöyle;




T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLAN


Ankara Büyükşehir Belediyesi mücavir alan sınırları içerisine konulacak 600 adet Otobüs Durağı 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle 10 (On) yıl süre ile 12.07.2012 tarihinde yıllık 540.000,00 TL muhammen bedel ve 16.200,00 TL geçici teminat üzerinden ihaleye çıkartılacaktır.


1-İhale için verilen Teklif Mektupları ENCÜMEN Başkanlığına ihale günü saat 12.00’ye kadar verilecektir. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları değerlendirmeye alınmayacaktır.


2-Tekliflere yıllık kira bedeli ve aylık net fatura bedelinin en az % 25’ nin aylık kira bedelini geçmesi durumunda aradaki farkında ayrıca % kaç oranında artırılacağı teklif mek¬tubunda belirtilecektir.


3-İhale 12.07.2012 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda toplanan ENCÜMEN huzurunda saat 14.00’de yapılacaktır.


4-İhale edilecek Otobüs Durak şartnamesine ait, geniş...