20 / 05 / 2024

ankara imkon toplantı

ankara imkon toplantı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda TOBB Yönetiminin ev sahipliğinde, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a bağlı federasyon, birlikler ve Antalya İnşaat Müteahhitleri derneğinin katılımı ile yapıldı.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ankara'da toplu taşıma o tarihte ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı birinci toplantısında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vermesi karara bağlandı.

Ankara’da ulaşım ücretlerine zam! Tam ve öğrenci bileti bakın ne kadar olacak?

Bugün ajanslara, Ankara’da yaşayan vatandaşları üzecek bir haber düştü. Ankara’da toplu taşıma ücretlerine zam geliyor. Peki Ankara’da yapılacak toplantının ardından öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar olacak.

İstanbul'da ekmeğe zam geldi! Ekmek ne kadar oldu? İşte Ankara, İstanbul ve İzmir 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İTO açıklamasına göre, İstanbul'da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için Oda'nın temmuz ayı meclis toplantısında oylama gerçekleştirildi. Peki, İstanbul ve Ankara'da ekmek fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

TUBİTAK için toplantısı odası inşa ediliyor!

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Başkent’te koronavirüse yönelik önlemler çalışmaları devam ederken dün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ‘İlçe Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’nda, belediye kiracısı olan iş yerlerinden 2 ay kira alınmaması kararı verildi…

Atakule GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 31 Mart'ta! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1 Ocak 2019-31 Aralık 2019 tarihli mali dönem için olağan genel kurul toplantısının 31 Mart 2020 tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi'nde Ankara'da saat 14:00'te yapılmasına karar verildi..

ankara imkon toplantı Haberi

ankara imkon toplantı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda TOBB Yönetiminin ev sahipliğinde, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a bağlı federasyon, birlikler ve Antalya İnşaat Müteahhitleri derneğinin katılımı ile yapıldı. 


84 il temsilcisinin yanı sıra Anadolu'nun farklı bölgelerinden federasyonlar, dernekler, delegeler katıldı. Birçok milletvekili, ilgili bakanlık ve sektör temsilcisinin hazır bulunduğu toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum Kuruluşları'ndan sorumlu Öznur Çalık da katılarak, sektörü dinledi. İnşaat Müteahhitleri Federasyonu'nun Bşk. Yrd . Deniz Karataş, İMKON Bşk. Tellioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.


Antalya...