28 / 08 / 2024

ankara incek konutları satılık daire

ankara incek konutları satılık daire

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek’in teslim edilmesi ile Eylül ayında İncek’te yaşam başlıyor.

Ankara Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatı!

Özerler İnşaat tarafından Ankara Sincan'da inşa edilen Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatıyla konut satışları devam ediyor. Peki Özer Konutları ne kadar? Özer Konutları'nda hangi İşte detaylar...

Ankara Antares Konutları'nda 5 milyon 761 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı!

Dolunay AVM Yatırım İşletme ve Konut İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Antares Konutları'nda 5 milyon 761 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı devam ediyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi!

Toplam 696 adet konuttan meydana gelen Ankara Atabilge İncek Konutları 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi bilgileri...

Atabilge İncek Konutları geliyor!

Atabilge İncek Konutları, Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek. Proje 5 blok halinde yükselecek..

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Ankara İncek'te konut fiyatları ikiye katlandı!

Ankara’nın İncek semti, yeni konut projeleri ile Türkiye’nin en çok değer kazanan bölgeleri arasına girdi. İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 olan konutların değeri 6 bin liraya yükselince bölge yatırımcıların akınına uğradı.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat listesine göre 76 bin 900 TL'den başlıyor. Projede taksitler 376 liradan başlıyor.

Kent İncek Konutları Ankara fiyat!

Kent İncek Konutları Ankara fiyat listesi 211 bin liradan başlıyor. 700 konut olarak planlanan Kent İncek projesi 34 katlı yedi blok olarak tasarlandı...

Nata İncek Konutları satış fiyatları!

Nata İncek Konutları satış fiyatları 950 bin liradan başlıyor. 175 dairenin yer aldığı Nata İncek Konutları Ankara projesinde sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.

ankara incek konutları satılık daire Haberi

ankara incek konutları satılık daire

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek’in teslim edilmesi ile Eylül ayında İncek’te yaşam başlıyor.


LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor. Sunduğu eşsiz imkanları ile sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan Uptown İncek’te Eylül 2015 itibari ile yaşam başlıyor. Konut sahiplerinin evlerine yerleşmek için hazırlanmaya başladığı, Başkent’in göl ve orman manzaralı projesinin teslim edilmesi ile İncek’te de hayat başlamış olacak.


Ankara’nın en önemli eğitim kurumlarına olan yakınlığının yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile dikkat çeken proje yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşuyor. Ankara’da farklı bir projeye imza attıklarını belirten Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı: “Eylül ayını Uptown İncek sakinleri ile birlikte...