05 / 05 / 2024

ankara incek mahallesi imar planı

ankara incek mahallesi imar planı

Gölbaşı İncek Mahallesi 111282 ada 8 parsel, 111418 ve 111419 nolu adalara ait 1/5000 ve 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazların kısmen kabul edildi ve yeniden askıya çıkarıldı...

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 112 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

ankara incek mahallesi imar planı Haberi

ankara incek mahallesi imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 29 Kasım 2014 gün ve 2153 sayılı kararı ile onaylanan Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi 111282 ada 8 parsel, 111418 ve 111419 nolu adalara ait 1/5000 ve 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliklerine yasal ilan askı sürecinde yapılan itirazların kısmen kabulüne ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Mart 2015 gün ve 585 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ve 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişiklikleri  16 Nisan 2015 Perşembe günü askıya çıktı. İmar planı 16 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...