05 / 05 / 2024

ankara inönü mahallesi imar

ankara inönü mahallesi imar

Ankara Yenimahalle ve İnönü Mahallesi'nde belirlenen parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün askı ilanları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ankara Demirlibahçe Mahallesi'ne kentsel dönüşüm talebi!

Ankara Demirlibahçe Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm talep ediyor. Mahalleli, kentsel dönüşümlerini bireyler gerçekleştiremiyor çünkü sadece 4 kata kadar izin var...

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

TOKİ Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Kuzey Ankara Dönüşüm Projesinde yer alan konutlar için başvurular 20 Temmuz'da başlıyor.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Yaylaşehir projesine teklif vermek isteyenler için ön kriterler!

Ankara’da Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği sorumluluğunda yürütülen 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin inşası ile ilgili teklif vermek isteyenler için ön kriterler belirlendi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi altgelir başvuru 2016!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı projede 180 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi altgelir başvuru 2016...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

15 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi...

ankara inönü mahallesi imar Haberi

ankara inönü mahallesi imar

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


43033 ada 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ilgililere ilanen duyurulur.

8442/1-1


İnönü Mahallesi 43358 ada 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Belediyemiz imar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

8443/1-1


43500 ada 2 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

8444/1-1


15152 ada 1 parselin doğusunda yer alan park alanına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ilgililere ilanen...