05 / 05 / 2024

ankara inşaatta göçük

ankara inşaatta göçük

Ankara'da bir inşaat çalışması sırasında patlayan su borusu, inşaatın temel kolonlarıyla yolun çökmesine yol açtı.Vatandaşlar durumu Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Antalya'da inşaatta göçük: 1 yaralı!

Antalya'nın Serik ilçesinde devam eden bir inşaatta yaşanan göçükte bir işçi yaralandı. 

Sultanbeyli'de inşaat işçisi göçük altında kaldı!

Sultanbeyli'de bir inşaatta çalışan inşaat işçisi göçük altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

İstihdamda en büyük daralma inşaatta!

TÜİK’in son verilerine göre inşaatta işsiz sayısı 706 bin kişiye çıktı. İstihdam edilenlerin sayısında en büyük düşüş inşaat sektöründe görüldü. 

Başakşehir'de inşaatta göçük!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ankara inşaatta göçük Haberi

ankara inşaatta göçük

Başkentte bir inşaat çalışması sırasında patlayan su borusu, inşaatın temel kolonlarıyla yolun çökmesine yol açtı.


Çiğdem Mahallesi 1588. Sokak'taki bir inşaat çalışması sırasında su borusu patladı. Borudan çıkan tazyikli su nedeniyle inşaatın temeli için yapılan kolonlar ve yolun bir kısmı çöktü. Temel için kazılan alana suyun dolmasıyla iki iş makinesi de su altında kaldı.


Vatandaşlar durumu Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.


Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, ASKİ ekipleri de patlayan borunun su akışını kesmek için çalışma yaptı.


- "İlk defa yaşanmıyor"


Çökmenin meydana geldiği sokakta yaşayan bazı vatandaşlar, yaklaşık 4 ay önce su borusunun patlaması nedeniyle yolda göçük oluştuğunu ve bir kamyonun oluşan çukura düştüğünü anımsattı.


Göçük olayının yaşandığı inşaatın bulunduğu yolda yaklaşık 4...