02 / 05 / 2024

ankara istanbul ne kadar ücretsiz

ankara istanbul ne kadar ücretsiz

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferleri hangi tarihler arasında ücretsiz olacak? Ankara İstanbul YHT hangi günler arasında ücretsiz? Ankara İstanbul hızlı tren kaç gün bedava? Ankara İstanbul hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz? İşte cevaplar..

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

İstanbul'da ekmeğe zam geldi! Ekmek ne kadar oldu? İşte Ankara, İstanbul ve İzmir 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İTO açıklamasına göre, İstanbul'da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için Oda'nın temmuz ayı meclis toplantısında oylama gerçekleştirildi. Peki, İstanbul ve Ankara'da ekmek fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatları zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya biletleri... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram gelirken pek çok kişi hızlı tren fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kanal İstanbul'un alternatifi, Kanal Ankara!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Bakan Kurum, Vadi Ankara Projesi'ne ilişkin detayları paylaştı.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Köksal Ünal: Ankara İstanbul olma yolunda ilerliyor!

Köksal Ünal, Ankara'nın yeni yerleşim bölgeleriyle hızla büyüdüğünü belirterek, ''Şehri yeniliyor ve genişletiyoruz. Ankara istanbul olma yolunda ilerliyor " dedi

Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Marina Ankara Oran ne zaman teslim?

Dairelerin 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Marina Ankara Rezidans 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara Oran ne zaman teslim edilecek?

ankara istanbul ne kadar ücretsiz Haberi

ankara istanbul ne kadar ücretsiz

Ankara İstanbul hızlı tren ne zamana kadar ücretsiz?


Yüksek Hızlı Tren (YH) Ankara-İstanbul-Ankara hattı, 25 Temmuz 2014 Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. 


Ankara-İstanbul hızlı tren bilet fiyatları da Başbakan Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan, Ankara-İstanbul YHT seferlerinin bir hafta boyunca ücretsiz olduğunu açıkladı. Buna göre; 


Ankara - İstanbul hızlı tren seferleri 27 Temmuz 2014 Pazar gününden itibaren bir (1) hafta boyunca 3 Ağustos 2014 Pazar gününe kadar ücretsiz, bedava olacak. 


Ankara İstanbul YHT bilet fiyatı kaç TL?


Yetişkin: 70 TL

7 Yaş Altı: Ücretsiz

7-12 Yaş Çocuklar: 35 TL

65 Yaş Üstü: 35 TL

Öğrenci: 55 TL. 


Yüksek Hızlı Trende; business class, business plus, ekonomy, ekonomy plus olmak üzere dört sınıf bulunacak.


Ankara - İstanbul - Ankara YHT sefer saatleri!


Ankara- İstanbul arasında hizmete giren YHT Hattında, ilk etapta...