28 / 04 / 2024

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.



Ankara-İstanbul arası seyahat edeceklere bir trafik uyarısı geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu, Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecektir. Bunun nedeni ise bölgedeki üstyapı onarım çalışmaları olarak belirtilmiştir. Dolayısıyla Ankara-İstanbul arasında seyahat edenlerin bu uyarıyı dikkate almaları gerekiyor. İşte Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu güzergâh çalışmalarının sona erme tarihi ve sürücülerin dikkat etmeleri gereken detaylar haberin devamında…

Yol çalışmaları hangi istikamette neden yapılıyor?

Karayolları Genel Müdürlüğü çalışmaları 2023 çalışma sezonu kapsamında yürütülmektedir.  Ankara  ve İstanbul arasında seyahate çıkan kişilerin bu güzergahtaki çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Çalışmaların, ağır taşıt trafiğinin yolda sorunlara neden olmaması ve kış aylarında daha konforlu ve güvenli bir yol için yapıldığı belirtilmiştir. Bu yol çalışmalarının hangi istikamette yapılacağı ve ne zaman biteceği ile ilgili bilgileri verilmiştir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Anadolu Otoyolu’nun Hendek Kavşağı ile Gölyaka Kavşağı güzergahında O-4/22 Km: 12+270 - Km: 15+150 arası Ankara istikametinde çalışmalar şu an devam etmektedir. Trafiğin diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü olarak 6 gün boyunca sağlanacağı bilgisi verilmiştir.


Geri Dön