16 / 05 / 2024

Ankara İtfaiye Meydanı dönüşüm toplantısı

Ankara İtfaiye Meydanı dönüşüm toplantısı

Ankara'nın tarihi semtlerinden Ulus'ta yer alan İtfaiye (Hergelen) Meydanı ve çevresinde ‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek dönüşüm hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Gamador Meydan ödeme planı Eylül 2022!

Gamador Meydan ödeme planı Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen projede 180 konut yer alıyor.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Gamador Meydan peşin fiyatına 36 ay vadeyle satışta!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Gamador Meydan projesiyle 180 yeni konut inşa edilecek. İşte satışların başladığı Gamador Meydan detayları...

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

Murat Kurum'dan Ankara Altındağ'a meydan müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Tarihi Ulus Meydanı'nda proje belirsizliği!

Ankara Ulus’ta, trafiği yer altına alarak meydanın yayalaştırılmasını sağlayacak proje askıda… Projenin, finansman sorunları ve idari-bürokratik nedenlerle bir süre için beklemeye alındığı konuşuluyor....

Ankara İtfaiye Meydanı dönüşüm toplantısı Haberi

Ankara İtfaiye Meydanı dönüşüm toplantısı

Ankara'nın tarihi semtlerinden Ulus'ta yer alan İtfaiye (Hergelen) Meydanı ve çevresinde ‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek dönüşüm hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya İtfaiye Meydanı'nda faaliyet gösteren çok sayıda esnaf katıldı. İtfaiye Meydanı’nın yeni çehresine dönüştürülmesi ile ilgili projenin anlatıldığı toplantıda bölge esnafı da kamulaştırma ve proje hakkında öğrenmek istedikleri tüm soruları sorarak görüşlerini bildirdi.


Ankara Yeni ve Eski Elbise Eşya Alıcı ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mükerrem Korkmaz, Tarihi İtfaiye Meydanı’ndaki işyerleri için kamulaştırma kararının çıkarılması ile birlikte burada faaliyette bulanan yüzlerce esnafın gelecek adına endişeli ve boynu bükük garip kaldığını, ama bir taraftan da umutla, olumlu ve iyi gelişmelerin bekleyişi içerisinde olduğunu kaydetti.

''AMACIMIZ; İRFAİYE MEYDANI'NIN DAHA...