30 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.



Kurulduğu günden bu yana sadece Batıkent sakinlerinin değil tüm  Ankara  sakinlerinin uğrak noktası konumuna gelen Meydan AVM; alışveriş, kafeler, belediye hizmetleri, meslek edindirme ve hobi kurs merkezleri, kütüphane gibi hizmetlerin yanında önünde yer alan etkinlik alanı ile sene boyunca onlarca etkinliğe ve kültürel projeye ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Bu‘Meydan’da hayat var

Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, sene boyunca resmi ve dini bayramlar başta olmak üzere onlarca kültürel ve sosyal projeye ev sahipliği yapan Meydan AVM etkinlik alanı, çalışmalarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından yenilenen yüzüyle Ankaralıların buluşma noktası olmayı sürdürecek.

Toplam 7 bin metre kare üzerinde hayata geçirilecek olan  Meydan AVM etkinlik alanında; konser alanı, tören alanı, su gösterisi özelliğine sahip süs havuzu, oturma alanları ve açık hava sinema gösterim alanları yer alacak. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar ilçe sakinleri tarafından dinlenme, eğlence, alışveriş ve sosyal aktivite merkezi olarak kullanılan Meydan AVM, yenilenen görünümüyle de göz dolduracak.

Yaşar,“Gençlerin ilk tercihi Batıkent Meydan”

2009'dan itibaren yapılan yatırımlar ve üretilen projeler sonrası Batıkent’in tercih edilen bir merkez haline geldiğini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Göreve geldiğimiz sürece kadar Batıkentli aileler ve gençlerimiz ne ihtiyacı olursa olsun Kızılay gibi merkezlere gitmesi gerekiyordu. Gençlerin sosyalleşeceği, bir araya gelip vakit geçirebileceği, eğitim, kültür gibi birçok alanda ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir merkez inşa etmek istedik ve bunu başardık. Batıkent Meydan AVM ve çevresi yalnıza ilçe sakinlerinin değil tüm Ankaralıların tercih ettiği bir merkez konumunda. Gençlerimiz gün boyunca mutlu ve güvenli bir şekilde vakit geçiriyor, sosyalleşiyor. İlçe sakinlerinin kültürel ve sosyal alanda gelişimi için birçok konser ve açık hava sinema etkinliği düzenlediğimiz Meydan AVM önünde ki alanı yenileyeceğiz. Vatandaşlarımız için her ayrıntının düşünüldüğü alan modern yüzüyle tüm Ankaralılara uzun yıllar hizmet sunmaya devam edecek” dedi.


Geri Dön