06 / 05 / 2024

ankara kale temizlik

ankara kale temizlik

Başkent’in en fazla turist çeken bölgesi olan Ankara Kalesi’nde görsel ve hijyenik temizlik yapıldı. Tarihi kale, duvarlarına sprey boyalarla yazılmış yazılar temizlenerek hijyenik hale getirildi.

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR, başta İstanbul, Ankara olmak üzere pek çok kentte hastanelerde görev alacak personel alımları yapacak. Müracaatlar, en az ilkokul mezunu ve 18-45 yaş aralığındaki kişilere açık olacak. Hasta karşılama, temizlik personeli, kabul-kayıt görevlisi gibi pek çok pozisyon için iş ilanları yayınlandı

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Ankara'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara İçkale'de 234 konut restore edilecek! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi”nde çalışmalar tamamlanmak üzere. 2.etap için ihale yapılacak projede 234 konut restore edilecek. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ankara Milli Emlak'tan satılık 229 kamu konutu!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Etimesgut ve Keçiören'de yer alan 229 kamu konutunu satıyor. 

Ankara Milli Emlak'tan 9.2 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından 8 gayrimenkul 9 milyon 240 bin 30 TL'ye satışa çıkarıldı...

Ankara'da 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan gayrimenkulü 4 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Milli Emlak'tan 33.5 milyon TL'ye satılık 108 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 108 adet bağımsız bölüm 33 milyon 563 bin 600 TL'ye satışa çıktı.

Ankara Kalecik için riskli alan kararı!

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

ankara kale temizlik Haberi

ankara kale temizlik

Ankara Kalesi’nin ziyaretçilere açık olan kısmında gerçekleştirilen çalışma sonrasında burçlara yazılan yazılar silindi, kirletilen gözetleme kuleleri yıkanarak hijyenik hale getirildi.


Başkent’te turistlerin en fazla ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Ankara Kalesi’nde aynı zamanda Ankara’nın 360 derece seyir mekanı olan burçlarda Büyükşehir Belediyesi ilk kez Yazı Silme Makinesi kullanarak basınçlı su ile görsel kirlilik oluşturan yazıları sildi.


Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’de bir ilk olan Yazı Silme Makinesi kamyonunu çok zor koşullar altında sur dibine kadar yaklaştırarak, basınçlı su hortumlarını burçlara taşıdılar.


Kaleye gelen turistlerin ve yerli ziyaretçilerin merakla izlediği temizlik aşamasında Kent Estetiği ekipleri, 2 ton kumlama malzemesi, 1.5 ton is temizleyici madde kullanarak Ankara Kalesi’nde görsel çirkinliğe neden olan yazıları sildi, isli ve kirli bölgeleri...