28 / 04 / 2024

Ankara Kalesi haberleri

Ankara Kalesi haberleri

Ankara Kalesi civarındaki bir binada başlayan ve çevrede bulunan iş yerlerine yayılan yangın, sabaha kadar süren çalışmaların ardından söndürüldü. Saat 20.30'da başlayan yangın, çevrede bulunan iş yerlerine yayıldı...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Ankara Kalesi'nde restorasyon başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılacak restorasyon çalışmalarıyla Ankara Kalesi'nin tarihi dokusu gelecek nesillere aktarılacak

Ankara Kalesi’nin eteklerinde dönüşüm başlıyor!

Ankara Kalesi’nin eteklerinde yer alan Kayabaşı Mahallesi’ndeki metruk yapıların yıkımıyla başlayacaklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “200’ün üzerinde metruk binayı kaldırarak, belli bir plan dahilinde dönüşümü sağlayacağız” dedi.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Ankara Kalesi'ndeki kilise 12 milyon TL'ye satılcak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün parsel sorgulama uygulamasında kilisesi olarak görünen taş bina, 12 milyon TL’den satışa çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Ankara Kalesi'ndeki restorasyon çalışmaları hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus’taki tarihi yapıları yeniden ortaya çıkarmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Çukurambar Kale Ofis Ankara fiyat bilgisi!

"Ankara'nın yeni kalesi" sloganıyla basına tanıtılan Kale Ofis projesinde toplam 123 adet ofis bulunuyor.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Kale Ofis Ankara fiyat listesi!

Kale Ofis projesi ''Ankara'nın yeni kalesi'' sloganıyla Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 123 adet ofise yer veriliyor...

Ankara Kalesi yatırımın yeni merkezi olacak!

YATSİAD Başkan Yardımcısı Mete Baykara, restore edilen Ankara Kalesi ile ilgili bilgi verdi. Baykara, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla, turizminin canlanacağını belirtti.

Ankara Kalesi Meydan Düzenlemesi 2 ayda tamamlanacak!

“Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Ankara Kalesi haberleri Haberi

Ankara Kalesi haberleri

Ankara Kalesi civarındaki bir binada başlayan ve çevrede bulunan iş yerlerine yayılan yangın, sabaha kadar süren çalışmaların ardından söndürüldü.


Kale Mahallesi Hanımlar Sokak'ta, bir binadaki evde saat 20.30'da başlayan yangın, çevrede bulunan iş yerlerine yayıldı.


Çok sayıda itfaiye aracının sevk edildiği yangın, yoğun çalışmaların sonunda sabah saatlerinde söndürüldü. 


Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, çok sayıdaki iş yerinde zarara yol...