15 / 05 / 2024

Ankara Kapıları ne zaman açılıyor

Ankara Kapıları ne zaman açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tartışmalara yol açan Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını duyurdu. Gökçek, Ankara kapılarının açılışını böyle tweet'ledi...

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? sorularını vatandaşlar sormaya başladı. İşte detaylar!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Ankara Kuzeykent 5. Bölge'de satışa çıkarılan 809 adet daireye 992 adet başvuru geldi. TOKİ Ankara Kuzeykent kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

TOKİ 50 bin konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin 67 şehrinde toplam 50 bin sosyal konut inşa edecek. Başvuru dönemi sona eren kampanyanın kura takvimi açıkladı. Peki TOKİ 50 bin konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ kura sonuçları 2019 takvimi...

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Alessandra Ambrosio evinin kapılarını açtı!

Ünlü model Alessandra Ambrosio, evinin kapılarını Architectural Digest Dergisi'ne açtı. Ambrosio verdiği röportajda evinde Türk mobilyaları bulunduğundan da bahsetti.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

Bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenecek olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kapılarını yarın açacak.

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

Ankara Kapıları ne zaman açılıyor Haberi

Ankara Kapıları ne zaman açılıyor


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın giriş kapılarının bu akşam Murat Göğebakan konseriyle açılacağını açıkladı.  





Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki 06melihgokcek hesabından yaptığı açıklamada, Ankara kapılarının açılışının bu akşam saat 19:00'da Murat Göğebakan konseriyle Konya yolu üzerinde gerçekleşeceğini duyurdu. 


İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in o tweet'i; 


  

İbrahim Melih Gökçek @06melihgokcek: ANKARA'NIN GİRİŞ KAPILARI BU AKŞAM SAAT 19.00'DA MURAT GÖĞEBAKAN KONSERİYLE KONYA YOLU ÜZERINDE AÇILIYOR http://goo.gl/3NQmy1     RT


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkent’in 5 girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yapımını tamamladığı devasa simge kapılar 15 Mart 2014 Cumartesi günü muhteşem bir konserle açılıyor.


Ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın vereceği konserle birlikte gerçekleşecek olan açılış, Konya Yolu Ahlatlıbel yokuşundaki giriş kapısında düzenlenecek törenle gerçekleşecek.


Simge Kapıların açılış törenine Büyükşehir...